PERU

En reise til Peru er noe alle må gjøre minst en gang i livet. Den gamle Inka kulturen, den vakre naturen og det vennlige folkeslaget gjør at alle får en følelse av å være hjemme - selv om en befinner seg på andre siden av jorden. 

Livet på Titicaca innsjøen, spenningen i amazonas regnskogen, trange og fargerike gater i Cusco, den vakre inka stien og kronjuvelen Machu Picchu er noe av det vi kan tilby deg i Peru. 

Alle våre reiser kan skreddersys etter ditt ønske og budsjett. Reis hvor du vil, når du vil og hvor lenge du vil! Vi skreddersyr gjerne din drømmereise til et av verdens fineste land! 

Drømmer du om å gå langs den verdenskjente Inkastien anbefaler vi at du bestiller minimum 7 måneder før ønsket avreise. 

 • amazonas-machupicchu

  9
  Dager


  FRA MACHU PICCHU TIL AMAZONAS

  Vil du oppleve spektakulære Machu Picchu? Denne turen er fullspekket i opplevelser. Her får du oppleve Lima, Cusco, den hellige dal, Machu Picchu og den flotte Amazonas regnskogen. Turen...

  Les mer

 • inka-trail-titicaca

  13
  Dager


  INKA TRAIL & TITICACA INNSJØEN

  Har du drømt om å oppleve den gamle inkakulturen og å vandre den verdensberømte Inkastien til Machu Picchu? På denne turen får du også oppleve Titicaca...

  Les mer

 • salkantay-trek

  12
  Dager


  SALKANTAY TREK TIL MACHU PICCHU

  Salkantay er et godt alternativ for den klassiske Inka stien til Machu Picchu. Her får du oppleve spektakulært landskap, en unik kultur og spennende utflukter i både Cusco og den...

  Les mer

 • amazonas-inkatrail-titcaca

  16
  Dager


  HØYDEPUNKTER I PERU - BESTSELGER

  Opplev det beste av Peru i en og samme tur! Amazonas, Titicaca innsjøen, Cusco, Lima og selvfølgelig inka stien til Machu Picchu! 

  Les mer

 • inka-stien

  10
  Dager


  INKA TRAIL TIL MACHU PICCHU

  Inka Trail er kanskje verdens mest populære fottur. Her vandrer du igjennom eventyrlig natur med mål om å oppleve et av verdens desidert største underverker! 

  Les mer