» LUKSURIØS EVEREST BASECAMP TREK

LUKSURIØS EVEREST BASECAMP TREK

 • Overblikk
 • Praktisk info
 • Pakkeliste
Vil du oppleve Everest basecamp med høy standard? Her bor du på 5 stjernes hotell i Kathmandu og luksus lodger oppover fjellet. Retur fra basecamp i PRIVAT helikopter!

 

Dag 1: AVREISE FRA NORGE

Dag 2: ANKOMST KATHMANDU
Ved ankomst vil dere bli møtt av en hyggelig representant fra vår lokale samarbeidspartner og transportert til luksushotellet for innsjekk. Dere skal nå overnatte på et av få fem stjernes hoteller i Kathmandu, Hotel Hyatt Regency. På ettermiddagen skal dere få en briefing om trekkingturen og møte guidene og sherpane som skal følge dere på denne turen. På kvelden vil dere bli hentet på hotellet og transportert til en av de fineste tradisjonelle nepalske restaurantene for en god velkomstmiddag hvor dere vil gå servert typiske nepalske retter underholdt av dans og musikk. Dere vil blir transportert tilbake til hotellet etter middagen 
Overnatting:
Hotell Hyatt Regency 
Måltider: Velkomstmiddag 

Dag 3: SIGHTSEEING I KATHMANDU
Etter en god frokost på hotellet vil dere bli hentet av en guide for å starte sightseeingen i Kathmandu. Dere blir transportert rundt i privat bil i god standard. Dere skal i dag innom attraksjoner som Durbar Square, Pashupantinath tempelet og stupaene i Boudhanath og Swayambhunath. Etter noen timer med mange inntrykk og spennende møter med flere monumenter som står på UNESCO’s verdensarvliste vil dere kjøre innom kontoret til vår partner i Nepal for siste forberedelser før fjellturen starter, og vil bli transportert tilbake til hotellet etter dette. 
Overnatting:
Hotell Hyatt Regency
Måltider: Frokost, lunsj og middag

Dag 4: EN SPEKTAKULÆR FLYTUR
Flyene til Lukla starter tidlig om morgenen. Dere vil derfor stå opp tidlig for å starte reisen mot Lukla, og startpunktet på fjellturene. Etter en 30-35 minutt flytur med en spektakulær utsikt mot Himalaya vil dere lande på denne spesielle flyplassen som ligger på 2800M høyde. I Lukla vil både frokost og bærerne deres vente på dere. Etter en kort introduksjon av teamet vil dere få servert frokost. Bærerne starter umiddelbart med å pakke sammen bagasjen som skal videre til dagens mål, Phakding. Dagens etappe er kort og går for det meste nedover. Dere vil gå fra 2800m til 2650m og turen tar rundt 3 timer. Dere vil vandre opp og ned vil passere mange koselige landsbyer underveis. Vel fremme i Phakding vil dere sjekke inn på Yeti Mountain Home som ligger langs Dudh Koshi elven. 
Overnatting:
Yeti Mountain Home 
Måltider: Frokost, lunsj og middag 

Dag 5: TIL NAMCHE BAZAAR 
Etter en frokost på Yeti Mountain Home vil dere krysse en hengebro og starte på en enkel oppoverbakke gjennom landsbyene Zapute, Toktok, Benkar og Chumoa som vil føre dere til Monjo, som er inngangsportalen til Sagarmatha nasjonalpark. Dere vil ta lunsj før dere starter på siste oppoverbakke til Namche Bazaar.  Dere vil krysse den legendariske hengebroen ‘’Hillary bridge’’ på bunnen av bakken før siste sjarmøretappe starter. Når dere runder siste hjørne og får øye på Namche Bazaar er det bare få minutter igjen til dere er fremme på dagens mål. Dere vil sjekke inn på Yeti Mountain Home her også. Her har dere fine rom, eksemplarisk og fersk middag og gratis internett. Hotellet tilbyr også massasje om det er et ønske. 
Overnatting:
Yeti Mountain Home
Måltider: Frokost, lunsj og middag

Dag 6: AKKLIMATISERING TIL EVEREST VIEW HOTEL
Dere skal i dag ta en dagstur til Syangboche. Turen opp tar rundt to timer opp og vil gi dere en fantastisk utsikt mot Mount Everest og Ama Dablam. Dere sjekker inn på Everest View hotel for overnatting. Hotellet har en flott panoramautsikt innover Khumbu dalen. Hvis dere føler for det kan dere ta en tur inn til Khumjung som er den største Sherpa landsbyen i Khumbu regionen. Her finner dere skalpen fra Yeti. Dere vil overnatte på et rom med eget bad og balkong, romvarmer og gratis internett. 
Overnatting:
Everest View hotel
Måltider: Frokost, lunsj og middag

Dag 7: TIL DEBUCHE
Dere er nå klare for å fortsette innover dalen og dagens mål er Debuche som ligger på 3820M. Dagen starter med å gå nedover for å kunne krysse Phunki Tanga eleven over enn hengebro. Herfra starter oppoverbakken mot Tengboche. Dere går sikksakk oppover åsen og turen opp tar rundt to timer. På toppen finner dere Tengboche Klosteret som er et største i klosteret i regionen. Dere vil herfra gå ned til Debuche for å sjekke inn på hotellet. Her får dere koselige rom med gode senger, privat bad og fersk mat. 
Overnatting: Gjestehus /Hotell
Måltider: Frokost, lunsj og middag

Dag 8: MOT PHERICHE 
Ferden mot Everest basecamp fortsetter. Etter Debuche vil Pangboche vær neste stopp. Etter en rask stopp her vil dere fortsette videre oppover dalen hvor dere får en fantastisk utsikt mot Ama Dablam. Etter lunsj i Somare vil dere fortsette mot Pheriche. Dere må krysse en ny bro før dere starter siste sjarmøretappe inn mot Pheriche. Overnatting på komfortabel lodge.
Overnatting: Lodge/gjestehus
Måltider: Frokost, lunsj og middag

Dag 9: AKKLIMATISERING 
Før dere går videre er det viktig å tilvenne kroppen stadig flere høydemeter. Vi stopper her en natt for at kroppen skal få litt ekstra tid til å tilvenne seg høyden. Etter frokost vil dere starte på en kort hikingtur opp til Dingboche utskikkspunkt. Herfra kan dere også gå videre oppover og om dere starter tidlig nok vil det være mulig å gå helt opp til toppen av Dingboche Ri på 5050M som gir en spektakulær utsikt utover Khumbudalen og videre inn mot Island peak og Ama dablam. På ettermiddagen kan dere få en opplæring om høyde og høydesyke av Himalayan Rescue Association i Pheriche. Middag blir servert i samme lodge. 
Overnatting: Lodge / Gjestehus
Måltider: Frokost, lunsj og middag

Dag 10: VIDERE TIL LOBUCHE 
Dere setter fart mot Lobuche som er en av de siste landsbyene på vei til Basecamp. Dere vil etter hvert nå Thukla. Her vil dere spise lunsj før dere starter på oppoverbakken mot Everest memorials, som er en minneplass for klatrere som har omkommet på Everest. Herfra er det en relativ svak oppoverbakke inn til Lobuche. 
Overnatting: Lodge / Gjestehus
Måltider: Frokost, lunsj og middag

Dag 11: GORAK SHEP OG KALA PATTAR 5550M
Etter frokost vil dere fortsette ferden innover Khumbudalen. Dere vil gå langs Khumbu isbreen helt til dere kommer til Gorak Shep. Ved ankomst Gorak Shep vil dere få servert lunsj før dere starter oppstigningen til en av de fineste utkikkspunktene i Nepal. Fra toppen får dere panoramautsikt mot Nuptse, Pumori, Mount Everest og Khumbu isfallet. 
Overnatting: Lodge / Gjestehus
Måltider: Frokost, lunsj og middag

Dag 12: EVEREST BASECAMP 
Etter mange dager i fjellet der hovedmålet er å oppleve Mount Everest Basecamp vil dere endelig nå målet deres. Dette er dagen dere går på isbreen ved foten av verdens høyeste fjell. I Everest basecamp vil et helikopter hente dere og fly dere helt tilbake til Kathmandu. Nå får dere en spektakulær flytur ut dalen mellom mange av verdens høyeste fjell. Når dere lander i Kathmandu vil dere bli hentet på flyplassen av en sjåfør som vil transportere dere tilbake til Hotell Hyatt Regency. Nå venter en etterlengtet dusj og god middag på dette flotte hotellet.
Overnatting:
Hotell Hyatt Regency 
Måltider: Frokost, lunsj og middag

Dag 13: AVSLAPPING I KATHMANDU
Dette er en avslappingsdag i Kathmandu. I dag kan dere enten slappe av ved bassenget eller gå rundt i en av de mange gatene for å handle. Hvis dere ønsker å besøke et marked i Kathmandu så står bil og sjåfør klar til disposisjon for å transportere dere rundt. Det er også mulig å ordne en utflukt i Kathmandu denne dagen. 
Overnatting:
Hotell Hyatt Regency 
Måltider: Frokost, lunsj og middag 

Dag 14: EVENTYRET GÅR MOT SLUTTEN
Dette er siste dag i Nepal. Dere blir hentet og transportert til flyplassen i god tid før avreise. Om du ønsker å forlenge ferien i Nepal så har vi flere alternativer. 

REISEVILKÅR
HER finner dere våre reisevilkår. Husk å les igjennom dokumentet før dere bestiller en reise. 

REISEGARANTIFONDET
Ekspedisjonsreiser AS er lovpålagt medlem av reisegarantifondet. Reisegarantiordningen gjør at du er sikret pengene tilbake dersom pakkereisen (en garantipliktig reise) kanselleres som følge av konkurs.

Mer informasjon om reisegarantifondet finner du på www.rgf.no.

BETALING AV REISEN
Når vi mottar din bestilling vil vi sende ut booking bekreftelse. Sammen med booking bekreftelsen sendes depositumsfaktura på 3.000,- per person. Bestiller kunden flybilletter gjennom Ekspedisjonsreiser AS vil kostnaden for flybilletter faktureres på samme faktura som depositumet. Beløpet forfaller til betaling 14 dager etter fakturadato.

Restbeløpet blir fakturert 90 dager før avreise og forfaller til betaling 14 dager etter fakturadato.

Bestilles reisen 90 dager eller nærmere avreise blir hele beløpet fakturert kunden med forfall innen 14 dager og sendt sammen med booking bekreftelsen.

PASS
Passet må ha en gyldighetsdato på minimum 6 måneder på reisens siste dag. Det må være minimum 2 ledige sider i passet. Sjekk at det ikke er skader på passet.

VAKSINASJON OG REISERÅD
Kontakt ditt lokale vaksineklinikk, helsesøster eller fastlege for vaksiner.
Finn din nærmeste vaksineklinikk på www.vaksine1.no.
For mer informasjon om hvilke vaksiner det anbefales av Folkehelseinstituttet.
Husk å ta med internasjonalt vaksinasjonskort som er stemplet av norske helsemyndigheter.

REISEFORSIKRING
Kunden har selv ansvar for å tegne reiseforsikring før avreise. Dersom du skal oppholde deg på høyder over 4000 moh må du sjekke om din forsikring er dekkende.

Ta med deg forsikringsbevis på reisen.

REISEREGISTRERING
Utenrikstjenesten ber alle som skal oppholde seg i utlandet over lengre tid om å registrere seg via deres hjemmesider.  Dette vil gjøre det enklere for Utenrikstjenesten å få kontakt med deg dersom noe skulle oppstå i området du befinner deg. I en krisesituasjon vil Utenrikstjenesten forsøke å oppnå kontakt med deg via e-post, SMS eller telefon dersom du legger inn relevant informasjon hos dem.  Utenrikstjenesten garanterer ikke at de vil kunne hjelpe deg i alle situasjoner.

Gå til www.reiseregistrering.no og registrer deg i dag!

VALUTA
Vi anbefaler at du tar med deg 2-300 amerikanske dollar. Visum kjøpes ved ankomst eller ved passering over grenseovergang og må betales i amerikanske dollar. Ta gjerne med små sedler som 1, 5, 10 USD, disse er greie å bruke til tips.

Lokal valuta kan tas ut i minibank i byene, på landsbygda er det være vanskelig å ta ut lokal valuta. Det er seldent problemer å ta ut lokal valuta (Rupie) i Kathmandu.

BAGASJE PÅ FLY

Internasjonale flyvninger
Bagasjereglene varierer fra selskap til selskap. Gjør deg kjent med ditt flyselskaps bagasjeregler før avreise.

Innenriksflyvninger
Skal man fly innenriks småfly i Nepal må man pakke i myk bag, duffel bag. Store kofferter kan være vanskelig å få med seg i småfly.

Vanligvis gjelder 15 kg inkl. håndbagasje på innenriksflyginger i Nepal.

VISUM
Ekspedisjonsreiser anbefaler at visum kjøpes ved ankomst Nepal eller ved grensepassering. Kostnad for visum er 40 US$ (per 01. januar 2016) Visum kan ikke betales med VISA eller Mastercard, visum MÅ KJØPES KONTANT i amerikanske dollar. Kunden er selv ansvarlig med å gjøre seg kjent med landets visumregler og visumkostnader før avreise.

Det kreves også TO passbilder for å få visum.

SIKKERHET
Ekspedisjonsreiser, samarbeidspartnere og våre turledere og lokale guider vil bruke sin erfaring og kunnskap for å unngå at ulykker inntreffer. Ekspedisjonsreiser AS kan ikke garantere at uheldige situasjoner ikke kan oppstå.

Dere besøker land med en fremmed kultur, som deltaker på våre turer må du vise respekt og ikke opptre klanderverdig eller uhøvisk. En reise til et land i Asia innebærer at den reisende må akseptere en annen virkelighet enn i vår vestlige verden.

Du plikter under reisen å rette deg etter de regler og bestemmelser som er gitt av offentlig myndighet, arrangøren eller arrangørens representanter, herunder de ordensbestemmelser som måtte være gitt av det enkelte hotell, lodge, transportøren e.l. regelendringer kan oppstå uten at Ekspeidsjonsreiser AS har fått anledning til å informere deg som reisende.

TIPS
Tips er endel av kulturen i Nepal. Selv om tips er frivillig er det forventet at man tipser i ulike situasjoner for å takke for god service og godt utført jobb. Vi anbefaler at dere tipser deres safariguide den siste dagen når dere forlater han på flyplassen. Husk at tips skal gjenspeile den jobben som er gjort.

De fleste hoteller/lodger/camper har "tipbox" stående i resepsjonen. Tips blir da fordelt på alle som jobber på stedet.

MOBILDEKNING
GSM-dekningen i Nepal er relativt god.  De fleste byene har bra dekning – og det samme gjelder i fjellet.   Det kan dog være enkelte ”lommer” uten dekning.

INNFØRSELSBESTEMMELSER TIL NORGE
Du er selv ansvarlig å forvisse deg om at de gjenstandene du tar med deg til Norge er lovlige å innføre. Ler mer på www.toll.no.

FLYSIKKERHET
Reiser med nepalske flyselskap kan være forbundet med risiko. Det anbefales å undersøke listen over flyselskaper uten tillatelse til å lande i EU på grunn av dårlig flysikkerhet. Avganger til fjellområdene blir ofte kansellert, noen ganger flere dager på rad, på grunn av dårlige værforhold. Det er lurt å ta hensyn til dette i planlegging av reiser inn og ut av landet. Flyulykker i Nepals fjellområder er dessverre ikke uvanlig på grunn av vanskelige driftsforhold og manglende overholdelse av sikkerhetsstandarder.


VIKTIG KONTAKTINFORMAJSON
Nødtelefonnumre er: Politi 100, brannvesen 101, ambulanse: Røde Kors, Lalitpur 5545666, Røde Kors, Kathmandu 4228094, turistpoliti 4223681

Ambassaden i Nepal kan kontaktes på tlf: +977 15 545 307 eller pr e-post: emb.kathmandu@mfa.no.

Åpningstider: 08.30-16.30, fredager 08.30-14.00

Utenom ambassadens arbeidstid kan reisende kontakte UDs døgnoperative senter på Tlf: +47 23 95 00 00 eller pr e-post: UDops@mfa.no

Tidsforskjell
Tidsforskjellen til Norge er 3¾ timer når det er sommertid i Norge, og  4¾ timer når det er vintertid i Norge. Retningsnummer for samtaler fra Norge til Nepal er +977

BEKLEDNING


Undertøy                          
Tilstrekkelig til eget bruk, det er ikke mulighet for å vaske klær underveis
       
Sokker                               
5 par vanlige sokker

Ullundertøy                     
2 sett med over -og underdel          

Ullsokker                          
2 par tynne, 2 par tykke                                   

T skjorte                            
3 stk. Til de første og siste dagene kan du få bruk for disse, det er varmere i lavlandet

Skjorte/tynn genser        
Til de første og siste dagene kan du få bruk for denne, det er varmere i lavlandet

Shorts                                 
Til de første og siste dagene kan du få bruk for denne, det er varmere i lavlandet

Caps eller solhatt             
Solen er sterk oppover i fjellet, til beskyttelse for hodet og pannen

Ledig turbukse                  
Brukes gjerne de første dagene i passende temperaturer

Fleecejakke                       
Lett å bære med seg i dagstursekken dersom det skulle bli kjølig under dagsetappen. 

Ullgenser                            
God å ha til kjølige morgener og kvelder i fjellet
          
Skalljakke                          
Vind -og vanntett jakke, gjerne med ventilasjonsfunksjon og bør ha hette. Gore tex, Dermizaks eller tilsvarende                 

Skallbukse                         
Vind -og vanntett jakke, gjerne med ventilasjonsfunksjon. Gore tex, Dermizaks eller tilsvarende                       

Dunjakke                           
Tjukk jakke av dun med hette, denne kan være god å pakke seg inn i ved de kjøligste etappene på turen.

Lue                                      
Dersom du ikke har jakkene med hette bør luen din være vind -og vanntett. 

Hals                              
Hals blir brukt til å holde varmen, men og til dels til å puste gjennom på steder langs trekkingruten der det finnes støv i luften fra stier med sand og grus.

Vanter                          
Kjekt å ha et tynt lag på hendene der det er varmt med hansker eller votter, men kjølig uten

Hansker                       
Brukes som varmt lag på hendene når det er praktisk å kunne bevege fingrene, til fordel for votter

Votter                           
Trykke votter til de kalde opplevelsene på turen, bør være vannavstøtende

Crocs eller slippers     
Slike sko lett tilgjengelig er himmelsk, for det blir mye av og på med sko når vi tilbringer tid på lodgene. Korte turer bort til toalettene, i fellesrommene for å spise o.l. De brukes mer enn man skulle tro, ta med

Joggesko                      
Joggesko er raskere å ta på seg og lettere å gå med enn fjellstøvler. Brukes på store deler av turen, så lenge det er varmt og tørt

Fjellstøvler                   
Disse er nødvendige ved kalde og våte partier i trekkingruten, og gir bedre støtte til fot og ankel i ulendt terreng


UTSTYR


Stor bag eller ryggsekk           
Alle våre gjester får utdelt stor vanntett duffelbag ved ankomst, her pakkes alt som skal med på trekkingturen

Dagstursekk                           
Tursekk (35- 45 Liter) med regntrekk. Beregn plass til 3 Liter drikke, skalljakke, varm genser og diverse du ønsker å ha med (kamera, toalettpapir o.l.)

Regnponcho                             
Nedbøren kan komme fort, praktisk med regnponcho til å trekke over kropp og dagstursekk

Gamasjer                                 
Anvendes i partier langs trekkingruten der det er lurt å beskytte fjellstøvlene for snø eller gjørme

Staver                                       
Disse bør være med teleskopfunksjon, slik at de lett kan trekkes sammen og legges i baggen eller dagstursekken

Sovepose                                  
Temperaturene på trekkingturen vil bli lavere jo høyere, Velg en god sovepose som er komfortabel opp mot 10-15 minusgrader

Pute                                           
Liker du å sove med hodet hevet ta med oppblåsbar turpute, eller et vanlig  putetrekk du kan fylle med myke klesplagg fra baggen din

Hodetelefoner                      
Det kan være kjekt med lydbok eller musikk på flyreisene, om kvelden i teltet eller i dagsetappene

Hodelykt                                
Praktisk slik at du har hendene frie. Ta med ekstra batterier     

Kamera                                   
Ta med tilstrekkelig minnebrikker og husk lader

Termos                                    
1 Liter minimum

Camelback                              
Denne er ikke noe du nødvendigvis må ha, men den vil gjøre det enklere 
å få i seg tilstrekkelig med væske ofte. Anbefales

Drikkeflaske                            
2 stk 1 Liters drikkeflasker. Bør ha stor åpning ved avskrudd lokk og form for hank slik at de kan festets lett tilgjengelig på dagstursekken. Typen Nalgene er å anbefale her             

Snacks                                      
I høyden er vi nødt til å drikke mye, det kan være lurt å ha med energidrikk -eller istepulver for å bedre smaken av kokt fjellvann. Det er ikke uvanlig å miste matlysten på flere tusen meters høyde, ta med en kjekspakke eller lignende du tenker er godt i disse tilfellene
                              
Solbriller                                 
Solen er sterk i lavlandet, og enda sterkere oppover i fjellet, beskytt øynene

Solkrem                               
I høyden trengs skikkelig forebygging, minimum faktor 30. Det anbefales i tillegg stift til nesen og lepper med høyere faktor, da disse er spesielt utsatt.     

Antibac                               
Kjekt å anvende etter toalettbesøk eller før måltider

Toalettpapir                       
Ikke alle steder er dette tilgjengelig til enhver tid, ha alltid med i dagstursekk
                   
Toalettsaker
I tillegg til personlige hygieneartikler anbefaler det våtservietter antiback.  Kjekt å anvende før måltider eller etter toalettbesøk. Det er tilgang på håndvask, men den er begrenset

Adapter                              
Adapter til lokale stikkontakter trengs ofte, ta med dette for sikkerhetsskyld

Vanntette pakkposer       
Lurt å pakke ting i både duffelbag og dagstursekk i slike, for å sikre det fra å bli vått 

Reisedokumenter             
Flybilletter, pass, vaksinasjonskort og forsikringsbevis. Lurt å ta kopi av dette

Penger                  
Normalt regner man å ta ut 200 US dollar til visum og tips. Ut over dette er det lurt å ha med lommepenger oppover langs fjellandsbyene der du får kjøpt snacks og unike suvenirer 
                      
Medisiner                         
Husk tilstrekkelig med personlige medisiner for hele reiseperioden. Det er lurt å være forberedt til tur, ta gjerne med ibux/paracet, fordøyelsesregulerende, nesespray for tett nese, plaster og compeed gnagsårplaster
  
Vaksiner                            
Ta kontakt med ditt lokale vaksinasjonskontor i god tid før avreise. EN oversikt over slike kontorer finner du på nettsiden www.vaksine1.no                         

PRIS FRA

51 000,-

Basert på at 6 personer reiser sammen i privat gruppe i lavsesong

PRIS INKLUDERER

Flyplass transport

4 netter i Kathmandu på 5* hotell

Guidet sightseeing i Kathmandu i privat bil

Inngangsbilletter til monument på sightseeing

Privat transport tilgjengelig 24/7 mens du er i Nepal

Spesiell velkomstmiddag med nepalsk musikk og dans

Kathmandu – Lukla fly

Everest basecamp til Kathmandu i privat helikopter

Alle måltider i Kathmandu 

Lukseriøse lodger på fjellturen

Fersk frukt etter middag på fjellturen

Renset vann under hele fjellturen

Sertifisert guide og alle hans utgifter

Bærer (1 bærer pr 2 deltakere) 

Forsikring til Guide og bærer

Alle skatter og avgifter

Ekspedisjonsreiser duffelbag 


IKKE INKLUDERT

Internasjonale flybilletter 

Visum til Nepal

Personlige utgifter som mineralvann, øl. Vin mm.

Reiseforsikring

Tips til guider bærere og annet personell

Samme tur
 • namche-bazaar-fottur

  13
  Dager

  13 200,-
  Fra kr (Pr person)

  FOTTUR TIL NAMCHE BAZAAR

  Dette er reisen for deg som ønsker å oppleve en lett vandretur i Himalaya, kultursjokket i hovedstaden Katmandu og den unike Sherpakulturen. Rett over den sjermerende landsbyen Namche...

  Les mer

 • ebc-april-2019

  19
  Dager

  33 500,-
  Pr person

  EVEREST BASECAMP TREK APRIL 2019

  11.april - 29.april 2018

  KUN 8 PLASSER LEDIG

  Les mer

 • manaslu-trek

  21
  Dager

  18 100,-
  Fra kr (Pr pers)

  FJELLTUR RUNDT VAKRE MANASLU

  Ønsker du en skikkelig utfordring og en spektakulær naturopplevelse? Da er denne turen skreddersydd for deg! Opplev den unike kulturen, de sjarmerende landsbyene, de høye hvite...

  Les mer

 • yoga-nepal

  10
  Dager

  14 500,-
  Fra kr (pr person)

  YOGA & FJELLTUR I NEPAL

  Vil du drive Yoga i vakre omgivelser? På denne turen kan du kombinere Yoga i vakre omgivelser i et av verdens fineste land. Dere vandrer igjennom et spektakulært landskap blant flere av...

  Les mer

 • ebc-islandpeak2018

  23
  Dager

  38 500,-
  Pr person

  EVEREST BASECAMP MED ISLAND PEAK OKTOBER 2018

  05.oktober 2018 - 27.oktober 2018

  KUN 2 PLASSER LEDIG

  Les mer

 • kulturreise-nepal

  9
  Dager

  9 500,-
  Fra kr (pr person)

  KULTURREISE TIL NEPAL

  Vil du oppleve Nepal? Dette er en spennende reise igjennom to av Nepals største byer i tillegg til nasjonalparken Chitwan i sør. Dette er en opplevelse for hele familien! 

  Les mer

 • ebc-oktober-2018

  18
  Dager

  31 900,-
  Pr person

  EVEREST BASECAMP TREK OKTOBER 2018

  05.oktober - 22.oktober 2018

  KUN 4 PLASSER LEDIG

  Les mer

 • everest-basecamp-trek

  18
  Dager

  15 900,-
  Fra kr (pr person)

  EVEREST BASECAMP TREK - BESTSELGER

  Opplev en av verdens fineste vandreturer mellom flere av verdens høyeste fjell. Mount Everest basecamp er målet - opplevelsene møter dere underveis! 

  Les mer

 • luksurios-everest-basecamp-trek

  14
  Dager

  51 000,-
  Fra kr (pr person)

  LUKSURIØS EVEREST BASECAMP TREK

  Vil du oppleve Everest basecamp med høy standard? Her bor du på 5 stjernes hotell i Kathmandu og luksus lodger oppover fjellet. Retur fra basecamp i PRIVAT helikopter!

  Les mer

Side 1 av 2 sider (14 turer) 1 2 Neste Siste