» EVEREST BASECAMP - BESTSELGER

EVEREST BASECAMP - BESTSELGER

 • Overblikk
 • Praktisk info
 • Pakkeliste
Opplev en av verdens fineste vandreturer mellom flere av verdens høyeste fjell. Mount Everest basecamp er målet - opplevelsene møter dere underveis! 

DAG 1: AVREISE FRA NORGE
Dere reiser fra Gardermoen på ettermiddagen. Vi anbefaler å benytte Qatar Airways som transportør til Nepal. 

DAG 2: ANKOMST NEPAL
Ankomst Kathmandu på formiddagen. Dere blir tatt godt imot på flypassen og kjørt til hotellet som ligger i hjertet av Kathmandu – Thamel. Her ordner representanten all innsjekking mens dere slapper av og nyter en velfortjent velkomstdrink. Etter innsjekk har dere tid til å utforske Kathmandu eller bare slappe av frem til velkomstmiddagen på kvelden.
Dere drar til en resturant en kort gåtur fra hotellet og får servert gode nepalske retter og drikke mens vi blir underhold av dansere.

Måltider: Middag

Her finner du flere hoteller vi benytter i Nepal. I prisen over er god standard inkludert. Ønsker du enkel eller høy standard? Spør oss om pris! 

Enkel standard: 
Hotel Blue Horizon

God standard: Inkludert i prisen
Apsara Boutique Hotel
Hotel Buddy

Høy standard:
Hotel Yak and Yeti
Hotel Annapurna

DAG 3: KATHMANDU
Sightseeing i Kathmandu der dere besøker en 2000 år gammel stupa, Swayambunath som er kjent som monkey tempel. Her har dere fin utsikt utover Kathmandu. Dere besøker også Durbar Square med sine mange fargerike templer.
På ettermiddagen blir det lagt opp til en felles runde i Thamel for å handle inn det siste som trengs for fjellturen. Her får dere testet deres pruteferdigheter – og det er vanvittig gøy! 

Måltider: Frokost

Mer om Katmandu: 
Katmandu er hovedstaden i Nepal, og ligger i Katmandudalen mellom Himalaya i nord og Mahabharatfjellene i sør, 1325 moh. Byen dekker et område på 49,45 km2, og har 1,23 millioner innbyggere (2017).
Navnet Katmandu refererer til et tre-tempel (kath, "tre", og mandir "tempel") som ble bygd av Raja Lachmina Singh i 1596. Byens tidligere navn var Manju-Patan.
Administrativt er den en del av Katmandu distrikt, som har 1 744 240 innbyggere og et areal på 395 km2. Distriktet har den høyeste befolkningstettheten i Nepal.

NB: Civil Aviation of Nepal har besluttet at flyselskapene kan fortsette å fly til Lukla fra Ramechhap. 
Ramechhap flyplass ligger ca. 130KM / 4 timers kjøring fra Katmandu. Slik det ligger an pr 19.06.2019 vil det kun være et fåtall flyvninger til Lukla fra Katmandu hver dag, og vi kan derfor ikke garantere plass her. Dersom det er hensiktsmessig kan vi endre reiseruten slik at dere enten kjører til Ramechhap fra Katmandu dagen dere skal fly til Lukla. Et annet alternativ er å kjøre mot Ramechhap og overnatte nærmere flyplassen natten før avreise til Lukla. 
Reiseruten til Lukla vil bli bekreftet for deltakerne før avreise fra Norge. 

DAG 4: SPEKTAKULÆR FLYTUR TIL LUKLA 2800moh
Dere står opp tidlig for å spise frokost før dere møter guidene deres og drar mot flyplassen. Den 45 minutter lange flyturen til Lukla vil dere huske for resten av livet. Når dere går av flyet vil dere bevege dere inn i en annen verden. Mens guidene og bærerne organiserer bagasjen tar dere livet med ro på en koselig lodge rett ovenfor flyplassen. Etter hvert vil dere bevege dere mot Phakding som blir plassen dere har første overnatting. Phakding ligger på 2600 høydemeter og dermed lavere enn Lukla.

Les mer om hvordan maten er på fjelltur i Nepal. Trykk her
  
DAG 5: MOT SHERPAFOLKET SIN HOVEDSTAD – NAMCHE BAZAAR 3440moh
Denne dagen er rett og slett vakker. Dere beveger dere over hengebroer og vandrer langs elven innover. Dette er dagen dere kvitterer dere inn i Sagarmatha National Park. Etter rundt 3-4 timer spiser dere lunch før dere beveger dere mot en luftig hengebro for å krysse elven og starte på siste etappe opp til Namche Bazaar. Dere skal bevege dere opp rundt 700 høydemeter de siste to timene. Belønningen får dere når vi kommer opp og runder hjørnet og får dere første møte med Namche Bazaar. I Namche Bazaar er det mange butikker med sportutstyr, apotek, bakeri og en velkjent ‘’Irish Pub’’.
 
DAG 6: AKKLIMATISERINGSDAG OG FØRSTE MØTE MED MOUNT EVEREST
Denne dagen bruker dere til å gjøre kroppen bedre forberedt på høyden dere skal møte de neste dagene.
Dere spiser en god frokost før dere beveger dere oppover til Everest view hotel som ligger på 3880M. Her får dere en fantastisk utsikt mot Mount Everest, Lothse, Ama dablam og andre høye fjell. Her ser dere også hvor dere skal gå oss de neste dagene. Dere spiser lunch når dere kommer tilbake til Lodgen og bruker ettermiddagen etter eget ønske.

DAG 7: NAMCHE BAZAAR TIL TENGBOCHE
Denne dagen følger dere fjellsiden innover dalen med mål om å avslutte dagsetappen i Tengboche. Dere går et par timer før dere går ned for å krysse Dudh Kosi-elven i en høyde av 3250 meter. Fra elven er det en bratt stigning til Tengboche. Her tar dere en pause og ser dere rundt. Er det klarvær er det flott utsikt mot Ama Dablam og Everest. 

DAG 8: TENGBOCHE TIL DINGBOCHE 4300 meter
Dere følger stien videre og krysser elven Imja Khola før dere går oppover til Pangboche. Dere går en times tid etter Pangboche før dere tar lunch. Siste del av turen går opp en liten bratt bakke før det går flatt innover til Dingboche.

DAG 9: AKKLIMATISERING OG HVILE
Denne dagen vil vi prøve oss på en topp på 5050meter som gir god utsikt mot mange fine fjell, blant annet Island Peak, Makalu og Ama dablam. Dette er en halvdagstur og vi bruker rundt 3 timer opp. Denne turen gir kroppen mulighet til å tilvenne seg høyden den kommer til å bli utsatt for iløpet av de neste dagene. Vi går ned og spiser lunch på lodgen og slapper av resten av dagen.

DAG 10: MOT LOBUCHE
Dagens mål er Lobuche på 4940m. Det er en lang og flott vandring med utsikt mot mange nye fjell som dere ikke har sett før på denne turen. Etter noen timer når dere Thukla hvor dere tar lunch. Etter Thukla går dere opp en bakke og når Everest memorial (en minneplass for mennesker som har omkommet i fjellet). Turen videre går relativt flatt med svak stigning før dere når Lobuche.

DAG 11: TIL EVEREST BASECAMP
Dere bruker rundt 3 timer før dere når Gorak Shep. Her sjekker dere inn og spiser før dere går videre inn til Everest basecamp. Etter dere har tatt de obligatoriske bildene går dere tilbake og legger odere tidlig.
 
DAG 12: KALA PATTAR
Dere står opp grytidlig og beveger dere sikksakk opp mot Kala Pattar som er 5545m. Dere nyter soloppgangen fra toppen og får en spektakulær utsikt mot verdens høyeste fjell, Mount Everest. Dere går deretter til Pheriche. Dere har nå startet på returen til Lukla.

DAG 13: TIL NAMCHE BAZAAR
Dere går fra Pheriche til Namche Bazaar. Dette er en lang etappe som vil ta rundt 7 timer. Vel tilbake i Namche kan dere slappe av eller å utforske de sjarmerende gatene. 

DAG 14: TIL LUKLA
Dere går tilbake til Lukla hvor dere finner lodgen dere skal overnatte på. Her tar dere farvell med bærerne deres. Dere skal tidlig opp for å fly neste morgen så dere tar tidlig kveld. 

DAG 15: TILBAKE TIL KATHMANDU
Etter en flytur med spektakulær utsikt over fjellområdet dere nettopp har vandret i lander dere i Kathmandu. Dere blir møtt på flyplassen og transportert tilbake til hotellet deres i Thamel. Nå venter en etterlengtet dusj og en god seng. 

Måltider: Frokost og middag

DAG 16: LATE DAGER I HOVEDSTADEN
Dere bruker god tid på frokosten og har hele dagen til fri disposisjon. Idag kan dere gå på sightseeing, shoppe survenirer eller å slappe av på hotellet. På kvelden er det avskjedsmiddag. Vi hjelper dere gjerne med å planlegge denne dagen.

Måltider: Frokost

DAG 17: EVENTYRET GÅR MOT SLUTTEN
Hjemreise til Norge. Dere blir transportert til flyplassen i god tid før avreise. 
Måltider: Frokost

DAG 18: ANKOMST NORGE
Dere ankommer Norge på formiddagen. Takk for turen og velkommen tilbake til oss i Ekspedisjonsreiser.


 

 

REISEVILKÅR
HER finner dere våre reisevilkår. Husk å les igjennom dokumentet før dere bestiller en reise. 

REISEGARANTIFONDET
Ekspedisjonsreiser AS er lovpålagt medlem av reisegarantifondet. Reisegarantiordningen gjør at du er sikret pengene tilbake dersom pakkereisen (en garantipliktig reise) kanselleres som følge av konkurs.

Mer informasjon om reisegarantifondet finner du på www.rgf.no.

BETALING AV REISEN
Når vi mottar din bestilling vil vi sende ut booking bekreftelse. Sammen med booking bekreftelsen sendes depositumsfaktura på 3.000,- per person. Bestiller kunden flybilletter gjennom Ekspedisjonsreiser AS vil kostnaden for flybilletter faktureres på samme faktura som depositumet. Beløpet forfaller til betaling 14 dager etter fakturadato.

Restbeløpet blir fakturert 60 dager før avreise og forfaller til betaling 14 dager etter fakturadato.

Bestilles reisen 60 dager eller nærmere avreise blir hele beløpet fakturert kunden med forfall innen 14 dager og sendt sammen med booking bekreftelsen.

FLYSIKKERHET
Reiser med nepalske flyselskap kan være forbundet med risiko. Det anbefales å undersøke listen over flyselskaper uten tillatelse til å lande i EU på grunn av dårlig flysikkerhet. Avganger til fjellområdene blir ofte kansellert, noen ganger flere dager på rad, på grunn av dårlige værforhold. Det er lurt å ta hensyn til dette i planlegging av reiser inn og ut av landet. Flyulykker i Nepals fjellområder er dessverre ikke uvanlig på grunn av vanskelige driftsforhold og manglende overholdelse av sikkerhetsstandarder.
Vær oppmerksom på at innenriksflyselskapene i Nepal ikke tilfredsstiller EUs krav. Vi opplever at fly over lengre strekninger, som for eksempel mellom Kathmandu-Lukla / Kathmandu-Phalplu / Kathmandu-Pokhara er tryggere og mer komfortabelt enn buss/minibuss. Vi er likevel pålagt av pakkereiseloven og EU-direktiver å informere våre gjester om at flyene i Nepal ikke har tilfredstiller EUs krav. Nepalesiske myndigheter jobber for å tilfredstille kravene, og ta gjerne kontakt med oss hvis du vil vite mer om dette.

PASS
Passet må ha en gyldighetsdato på minimum 6 måneder på reisens siste dag. Det må være minimum 2 ledige sider i passet. Sjekk at det ikke er skader på passet.

VAKSINASJON OG REISERÅD
Kontakt ditt lokale vaksineklinikk, helsesøster eller fastlege for vaksiner.
Finn din nærmeste vaksineklinikk på www.vaksine1.no.
For mer informasjon om hvilke vaksiner det anbefales av Folkehelseinstituttet.
Husk å ta med internasjonalt vaksinasjonskort som er stemplet av norske helsemyndigheter.

REISEFORSIKRING
Kunden har selv ansvar for å tegne reiseforsikring før avreise. Dersom du skal oppholde deg på høyder over 4000 moh må du sjekke om din forsikring er dekkende.

Ta med deg forsikringsbevis på reisen.

REISEREGISTRERING
Utenrikstjenesten ber alle som skal oppholde seg i utlandet over lengre tid om å registrere seg via deres hjemmesider.  Dette vil gjøre det enklere for Utenrikstjenesten å få kontakt med deg dersom noe skulle oppstå i området du befinner deg. I en krisesituasjon vil Utenrikstjenesten forsøke å oppnå kontakt med deg via e-post, SMS eller telefon dersom du legger inn relevant informasjon hos dem.  Utenrikstjenesten garanterer ikke at de vil kunne hjelpe deg i alle situasjoner.

Gå til www.reiseregistrering.no og registrer deg i dag!

VALUTA
Vi anbefaler at du tar med deg 2-300 amerikanske dollar. Visum kjøpes ved ankomst eller ved passering over grenseovergang og må betales i amerikanske dollar. Ta gjerne med små sedler som 1, 5, 10 USD, disse er greie å bruke til tips.

Lokal valuta kan tas ut i minibank i byene, på landsbygda er det være vanskelig å ta ut lokal valuta. Det er seldent problemer å ta ut lokal valuta (Rupie) i Kathmandu.

BAGASJE PÅ FLY

Internasjonale flyvninger
Bagasjereglene varierer fra selskap til selskap. Gjør deg kjent med ditt flyselskaps bagasjeregler før avreise.

Innenriksflyvninger
Skal man fly innenriks småfly i Nepal må man pakke i myk bag, duffel bag. Store kofferter kan være vanskelig å få med seg i småfly.

Vanligvis gjelder 15 kg inkl. håndbagasje på innenriksflyginger i Nepal.

VISUM
Ekspedisjonsreiser anbefaler at visum kjøpes ved ankomst Nepal eller ved grensepassering. Kostnad for visum er 40 US$ (per 01. januar 2016) Visum kan ikke betales med VISA eller Mastercard, visum MÅ KJØPES KONTANT i amerikanske dollar. Kunden er selv ansvarlig med å gjøre seg kjent med landets visumregler og visumkostnader før avreise.

Det kreves også TO passbilder for å få visum.

SIKKERHET
Ekspedisjonsreiser, samarbeidspartnere og våre turledere og lokale guider vil bruke sin erfaring og kunnskap for å unngå at ulykker inntreffer. Ekspedisjonsreiser AS kan ikke garantere at uheldige situasjoner ikke kan oppstå.

Dere besøker land med en fremmed kultur, som deltaker på våre turer må du vise respekt og ikke opptre klanderverdig eller uhøvisk. En reise til et land i Asia innebærer at den reisende må akseptere en annen virkelighet enn i vår vestlige verden.

Du plikter under reisen å rette deg etter de regler og bestemmelser som er gitt av offentlig myndighet, arrangøren eller arrangørens representanter, herunder de ordensbestemmelser som måtte være gitt av det enkelte hotell, lodge, transportøren e.l. regelendringer kan oppstå uten at Ekspeidsjonsreiser AS har fått anledning til å informere deg som reisende.

TIPS
Tips er endel av kulturen i Nepal. Selv om tips er frivillig er det forventet at man tipser i ulike situasjoner for å takke for god service og godt utført jobb. Vi anbefaler at dere tipser deres safariguide den siste dagen når dere forlater han på flyplassen. Husk at tips skal gjenspeile den jobben som er gjort.

De fleste hoteller/lodger/camper har "tipbox" stående i resepsjonen. Tips blir da fordelt på alle som jobber på stedet.

MOBILDEKNING
GSM-dekningen i Nepal er relativt god.  De fleste byene har bra dekning – og det samme gjelder i fjellet.   Det kan dog være enkelte ”lommer” uten dekning.

INNFØRSELSBESTEMMELSER TIL NORGE
Du er selv ansvarlig å forvisse deg om at de gjenstandene du tar med deg til Norge er lovlige å innføre. Ler mer på www.toll.no.

VIKTIG KONTAKTINFORMAJSON
Nødtelefonnumre er: Politi 100, brannvesen 101, ambulanse: Røde Kors, Lalitpur 5545666, Røde Kors, Kathmandu 4228094, turistpoliti 4223681

Ambassaden i Nepal kan kontaktes på tlf: +977 15 545 307 eller pr e-post: emb.kathmandu@mfa.no.

Åpningstider: 08.30-16.30, fredager 08.30-14.00

Utenom ambassadens arbeidstid kan reisende kontakte UDs døgnoperative senter på Tlf: +47 23 95 00 00 eller pr e-post: UDops@mfa.no

TIDSFORSKJELL
Tidsforskjellen til Norge er 3¾ timer når det er sommertid i Norge, og  4¾ timer når det er vintertid i Norge. Retningsnummer for samtaler fra Norge til Nepal er +977


BEKLEDNING

Undertøy                          
Tilstrekkelig til eget bruk, det er ikke mulighet for å vaske klær underveis
       
Sokker                               
5 par vanlige sokker

Ullundertøy                     
2 sett med over -og underdel          

Ullsokker                          
2 par tynne, 2 par tykke                                   

T skjorte                            
3 stk. Til de første og siste dagene kan du få bruk for disse, det er varmere i lavlandet

Skjorte/tynn genser        
Til de første og siste dagene kan du få bruk for denne, det er varmere i lavlandet

Shorts                                 
Til de første og siste dagene kan du få bruk for denne, det er varmere i lavlandet

Caps eller solhatt             
Solen er sterk oppover i fjellet, til beskyttelse for hodet og pannen

Ledig turbukse                  
Brukes gjerne de første dagene i passende temperaturer

Fleecejakke                       
Lett å bære med seg i dagstursekken dersom det skulle bli kjølig under dagsetappen. 

Ullgenser                            
God å ha til kjølige morgener og kvelder i fjellet
          
Skalljakke                          
Vind -og vanntett jakke, gjerne med ventilasjonsfunksjon og bør ha hette. Gore tex, Dermizaks eller tilsvarende                 

Skallbukse                         
Vind -og vanntett jakke, gjerne med ventilasjonsfunksjon. Gore tex, Dermizaks eller tilsvarende                       

Dunjakke                           
Tjukk jakke av dun med hette, denne kan være god å pakke seg inn i ved de kjøligste etappene på turen.

Lue                                      
Dersom du ikke har jakkene med hette bør luen din være vind -og vanntett. 

Hals                              
Hals blir brukt til å holde varmen, men og til dels til å puste gjennom på steder langs trekkingruten der det finnes støv i luften fra stier med sand og grus.

Vanter                          
Kjekt å ha et tynt lag på hendene der det er varmt med hansker eller votter, men kjølig uten

Hansker                       
Brukes som varmt lag på hendene når det er praktisk å kunne bevege fingrene, til fordel for votter

Votter                           
Trykke votter til de kalde opplevelsene på turen, bør være vannavstøtende

Crocs eller slippers     
Slike sko lett tilgjengelig er himmelsk, for det blir mye av og på med sko når vi tilbringer tid på lodgene. Korte turer bort til toalettene, i fellesrommene for å spise o.l. De brukes mer enn man skulle tro, ta med

Joggesko                      
Joggesko er raskere å ta på seg og lettere å gå med enn fjellstøvler. Brukes på store deler av turen, så lenge det er varmt og tørt

Fjellstøvler                   
Disse er nødvendige ved kalde og våte partier i trekkingruten, og gir bedre støtte til fot og ankel i ulendt terreng


UTSTYR


Stor bag eller ryggsekk           
Alle våre gjester får utdelt stor vanntett duffelbag ved ankomst, her pakkes alt som skal med på trekkingturen

Dagstursekk                           
Tursekk (35- 45 Liter) med regntrekk. Beregn plass til 3 Liter drikke, skalljakke, varm genser og diverse du ønsker å ha med (kamera, toalettpapir o.l.)

Regnponcho                             
Nedbøren kan komme fort, praktisk med regnponcho til å trekke over kropp og dagstursekk

Gamasjer                                 
Anvendes i partier langs trekkingruten der det er lurt å beskytte fjellstøvlene for snø eller gjørme

Staver                                       
Disse bør være med teleskopfunksjon, slik at de lett kan trekkes sammen og legges i baggen eller dagstursekken

Sovepose                                  
Temperaturene på trekkingturen vil bli lavere jo høyere, Velg en god sovepose som er komfortabel opp mot 10-15 minusgrader

Pute                                           
Liker du å sove med hodet hevet ta med oppblåsbar turpute, eller et vanlig  putetrekk du kan fylle med myke klesplagg fra baggen din

Hodetelefoner                      
Det kan være kjekt med lydbok eller musikk på flyreisene, om kvelden i teltet eller i dagsetappene

Hodelykt                                
Praktisk slik at du har hendene frie. Ta med ekstra batterier     

Kamera                                   
Ta med tilstrekkelig minnebrikker og husk lader

Termos                                    
1 Liter minimum

Camelback                              
Denne er ikke noe du nødvendigvis må ha, men den vil gjøre det enklere 
å få i seg tilstrekkelig med væske ofte. Anbefales

Drikkeflaske                            
2 stk 1 Liters drikkeflasker. Bør ha stor åpning ved avskrudd lokk og form for hank slik at de kan festets lett tilgjengelig på dagstursekken. Typen Nalgene er å anbefale her             

Snacks                                      
I høyden er vi nødt til å drikke mye, det kan være lurt å ha med energidrikk -eller istepulver for å bedre smaken av kokt fjellvann. Det er ikke uvanlig å miste matlysten på flere tusen meters høyde, ta med en kjekspakke eller lignende du tenker er godt i disse tilfellene
                              
Solbriller                                 
Solen er sterk i lavlandet, og enda sterkere oppover i fjellet, beskytt øynene

Solkrem                               
I høyden trengs skikkelig forebygging, minimum faktor 30. Det anbefales i tillegg stift til nesen og lepper med høyere faktor, da disse er spesielt utsatt.     

Antibac                               
Kjekt å anvende etter toalettbesøk eller før måltider

Toalettpapir                       
Ikke alle steder er dette tilgjengelig til enhver tid, ha alltid med i dagstursekk
                   
Toalettsaker
I tillegg til personlige hygieneartikler anbefaler det våtservietter antiback.  Kjekt å anvende før måltider eller etter toalettbesøk. Det er tilgang på håndvask, men den er begrenset

Adapter                              
Adapter til lokale stikkontakter trengs ofte, ta med dette for sikkerhetsskyld

Vanntette pakkposer       
Lurt å pakke ting i både duffelbag og dagstursekk i slike, for å sikre det fra å bli vått 

Reisedokumenter             
Flybilletter, pass, vaksinasjonskort og forsikringsbevis. Lurt å ta kopi av dette

Penger                  
Normalt regner man å ta ut 200 US dollar til visum og tips. Ut over dette er det lurt å ha med lommepenger oppover langs fjellandsbyene der du får kjøpt snacks og unike suvenirer 
                      
Medisiner                         
Husk tilstrekkelig med personlige medisiner for hele reiseperioden. Det er lurt å være forberedt til tur, ta gjerne med ibux/paracet, fordøyelsesregulerende, nesespray for tett nese, plaster og compeed gnagsårplaster
  
Vaksiner                            
Ta kontakt med ditt lokale vaksinasjonskontor i god tid før avreise. EN oversikt over slike kontorer finner du på nettsiden www.vaksine1.no          

PRIS FRA

17 490,-

Basert på at 6+ personer reiser sammen i privat gruppe i 2019
Pris pr person dersom 4-5 reiser sammen: 17 790,-
Pris pr person dersom 2-3 reiser sammen: 17 990,-

PRIS INKLUDERER

Flyplass transport

4 netter på delt dobbeltrom i Kathmandu (God standard)

Sightseeing med privat bil og guide

Velkomst og avskjedsmiddag på en tradisjonell restaurant

All transport i henhold til program

Nasjonalpark tillatelse og trekking tillatelse 

Kathmandu - Lukla - Kathmandu fly

Tre måltider om dagen på fjellturen

All overnatting på fjellturen

Fersk frukt etter middag (på fjellturen) 

Te og kaffe servert til måltider

Renset drikkevann på fjellturen

Sertifisert engelsktalende guide

En bærer pr deltaker - Maks 20kg bagasje!

Forsikring for guide og bærer

Kart med oversikt over trekkingturen

Ekspedisjonsreiser duffelbag 

IKKE INKLUDERT

Visum til Nepal

Måltider i Kathmandu som ikke er nevnt i program

Personlige utgifter som mineralvann, øl. vin mm.

Overvekt på fly t/r Lukla (kun 15kg inkludert)

Ekstra bærer om du ønsker det (20$ pr dag)

Inngangsbillett på monument på sightseeing

Tips til guider og bærere (Vi anbefaler mellom 120-150 USD)

Internasjonale flybilletter fra Norge - Nepal (spør oss om tilbud!)

Samme tur
 • yoga-nepal

  10
  Dager

  14 900,-
  Fra kr (pr person)

  YOGA & FJELLTUR I NEPAL

  Vil du drive Yoga i vakre omgivelser? På denne turen kan du kombinere Yoga i vakre omgivelser i et av verdens fineste land. Dere vandrer igjennom et spektakulært landskap blant flere av...

  Les mer

 • everest-basecamp-island-peak-gruppetur

  22
  Dager

  37 990,-
  Fra kr (Pr person)

  EVEREST BASECAMP OG ISLAND PEAK - FASTE AVGANGER

  En vandretur til basecamp av verdens høyeste fjell Mount Everest med bestigning av fjellet Island Peak på hele 6189 meter gir deg en skikkelig ekspedisjonsfølelse! 

  Les mer

 • kulturreise-nepal

  10
  Dager

  9 500,-
  Fra kr (pr person)

  KULTURREISE I EVENTYRLANDET NEPAL

  Vil du oppleve Nepal? Dette er en spennende reise igjennom to av Nepals største byer i tillegg til nasjonalparken Chitwan i sør. Dette er en opplevelse for hele familien! 

  Les mer

 • everest-basecamp-faste-avganger

  18
  Dager

  29 500,-
  Fra kr (Pr person)

  EVEREST BASECAMP TREK - FASTE AVGANGER

  Har du en drøm om å vandre blant flere av verdens høyeste fjell i hjertet av Himalaya? Nepal er uten tvil et av verdens vakreste land. 

  Les mer

 • everest-basecamp-trek

  18
  Dager

  17 490,-
  Fra kr (pr person)

  EVEREST BASECAMP - BESTSELGER

  Opplev en av verdens fineste vandreturer mellom flere av verdens høyeste fjell. Mount Everest basecamp er målet - opplevelsene møter dere underveis! 

  Les mer

 • island-peak

  20
  Dager

  25 900,-
  Fra kr (pr person)

  ISLAND PEAK

  Bli med på en spennende reise til Nepal der 6000 meteren Island Peak (Imja Tse) ligger som mål. Eksotiske dager med sightseeing i Kathmandu er også noe du vil oppleve på denne...

  Les mer

Side 1 av 2 sider (9 turer) 1 2 Neste Siste