» INDIAS GYLNE TRIANGEL

INDIAS GYLNE TRIANGEL

 • Overblikk
 • Praktisk info
Opplev en av Indias mest populære rundreiser mellom de historiske byene Delhi, Agra og Jaipur. Her får du et godt innblikk i dette fargerike landet! 

DAG 1: ANKOMST DELHI
Ved ankomst den internasjonale flyplassen i Delhi blir dere møtt av en hyggelig representant fra vår lokale samarbeidspartner. Etter en tradisjonell indisk velkomst blir dere transportert videre til hotellet for innsjekking. Representanten tar en kort gjennomgang av programmet deres og vil besvare spørsmålene dere måtte ha. 

Hotell: Florence Inn eller lignende

________________________

DAG 2: UTFORSK OLD DELHI
Etter en tidlig frokost starter dere rundturen i Old Delhi og New Delhi. Først på listen er å besøke Jama
Masjid. For å komme til Jama Masjid kan dere ta en rickshaw gjennom shoppingstrøket Chandni Chowk. Dere vil også passere Red fort før dere er fremme ved Jama Masjid. Videre besøker dere Raj Ghat som er Mahatma Gandhi's
minnesmerke. Dette er en enkel svart marmorplattform som markerer stedet for kremasjonen hans. I løpet av dagen vil dere også ta turen innom India Gate. 

Hotell:Florence Inn eller lignende
Måltider: Frokost

________________________

DAG 3: DELHI TIL AGRA
Dere står opp tidlig for å starte den 3-4 timer lange kjøreturen (220km) via ekspressveien til Agra. Vel fremme sjekker dere inn på hotellet. Senere vil dere besøke det enorme Agra-fortet, et imperialistisk fort som ligger ved bredden av elven Yamuna og fungerte som sentrum for Mughal keiser Akbar. På kvelden besøker dere Mehtab Bagh for en uforstyrret utsikt mot Taj Mahal fra den andre siden av elven Yamuna.

Hotell: The Retreat eller lignende
Måltider: Frokost

________________________

DAG 4: TAJ MAHAL OG VIDERE TIL JAIPUR
Tidlig om morgenen drar dere for å besøke underverket Taj mahal i soloppgang. Guiden lærer dere mer om marmorpalasset og området rundt. Historien er like spesiell som underverket. Etter en spennende omvisning kjører dere tilbake til hotellet for frokost. Etter frokost kjører dere videre til Jaipur. På veien stopper vi ved Fatehpur Sikri, og hvis tiden strekker til vil dere også kunne besøke Abhaneri Step. 

Hotell: Fort Chandragupta eller lignende
Måltider: Frokost

________________________

DAG 5: SIGHTSEEING I JAIPUR
Etter tidlig frokost drar dere på utflukt til Amer Fort.  På vei til Amber Fort passerer dere Jaipurs mest særegne landemerke ‘Hawa Mahal ofte kjent som ''Palace of Winds''. Videre besøker dere City Palace, en perfekt blanding av Rajasthani og Mughal-arkitektur. Etterfulgt av besøk i Jantar Mantar, som er et astronomisk observatorium bygget av Jai Singh II. Det er en av de største og best bevarte observatorier i landet. Senere vil dere møte lokale kvinnelige håndverkerne i Jaipur. Ved hjelp av lokale håndverkskvinner vil dere lære kunsten å blokkere, en av de eldste utskriftsteknikker i India. Senere på kvelden vil dere bli med en lokal Rajasthani-familie på middag.

Hotell: Fort Chandragupta eller lignende
Måltider: Frokost og middag

________________________

DAG 6: JAIPUR - DELHI - HJEMREISE
Dere starter turen tidlig fra Jaipur for å rekke ettermiddagsflyet tilbake til Norge eller videre ut i verden. Kanskje Nepal og Himalaya står for tur? 

REISEGARANTIFONDET
Ekspedisjonsreiser AS er lovpålagt medlem av reisegarantifondet. Reisegarantiordningen gjør at du er sikret pengene tilbake dersom pakkereisen (en garantipliktig reise) kanselleres som følge av konkurs.

Mer informasjon om reisegarantifondet finner du på www.rgf.no.

FLYREISE
informasjon om flyreisen:

Internasjonale flybilletter er ikke inkludert i prisen for landprogram. Dette innebærer at dere kan bestille flybilletter selv. Er det ønskelig at Ekspedisjonsreiser booker deres flybilletter vil vi først gjøre en uforpliktet reservasjon av flyreisen. Reservasjonen med reiserute og navn blir tilsendt dere for gjennomgang. Kunden er selv ansvarlig for å kontrollere at navnene er korrekt skrevet i henhold til passet. Når kunden bekrefter at billettene stemmer i henhold til navn og reiserute vil vi utstede billettene og sende ut gyldige reisedokument. Du vil få tilsendt elektroniske billetter som du skriver ut og tar med på reisen.

BETALING AV REISEN
Når vi mottar din bestilling vil vi sende ut booking bekreftelse. Sammen med booking bekreftelsen sendes depositumsfaktura på 2 000,- per person/deltaker. Depositumsfakturaen forfaller til betaling 5 dager etter fakturadato.

Bestiller kunden flybilletter gjennom Ekspedisjonsreiser AS vil kostnaden for flybilletter faktureres samtidig som depositumet på separert faktura. Beløpet forfaller til betaling 10 dager etter fakturadato med mindre annet er avtalt. 
Med mindre deler av programmet trenger forskuddsbetaling vil restbeløpet blir fakturert 60 dager før avreise og forfaller til betaling 10 dager etter fakturadato.
Bestilles reisen 60 dager eller nærmere avreise blir hele beløpet fakturert kunden med forfall innen 2 dager og sendt sammen med booking bekreftelsen.

VISUM
Norske statsborgere må pt. ha visum for innreise til India. Turister kan søke elektronisk om “Indian E-visa”. Informasjon og søknadsskjema finnes på
denne nettsiden. Utskrift av bekreftelsen fra indiske myndigheter må tas med på reisen.

ELEKTRISITET
Strømstyrken i India er den samme som i Norge: 220 V. Det er imidlertid ustabil strømforsyning i store deler av landet, og strømstyrken kan svinge betydelig. Ømfintlige elektriske apparater blir ofte ødelagt. Stikk-kontakter inneholder ofte en komponent som er kompatibel med norske støpsler – men adapter anbefales.

VALUTA
Myntenheten er indiske rupee (INR). Visa, Mastercard og American Express er vanlig i butikker og restauranter, og minibanker er lett tilgjengelige også på landsbygda (men ikke alltid i drift). Maksimalt uttak er som regel INR 10.000 av gangen.

TIDSFORSKJELL
Tidsforskjellen til India er + 3,5 timer ved norsk sommertid og + 4,5 timer ellers i året.

PRIS FRA

8 990,-

Ønsker du pris på denne reisen? Send oss en uforpliktende forespørsel idag!
Estimert pris: 8 990 - 11 000,- pr person (+ flybilletter) avhengig av gruppestørrelse.

PRIS INKLUDERER

2 netter på hotell i New Delhi

1 natt på hotell i Agra

2 netter på hotell i Jaipur

Frokost inkludert hver dag

Privat bil og sjåfør under hele reisen

Profesjonelle lokale engelsktalende guider

Middag med lokal familie i Jaipur

Flyplasstransport tilpasset din flyreise

Inngangsbilletter til monumenter som er nevnt i programmet


IKKE INKLUDERT I PRISEN

Internasjonale flybilletter (spør oss om tilbud!)

Visum til India

Enkeltrom (+kr 1600,- pr person)

Måltider som ikke er nevnt i program

Tips til guider og sjåfør

Drikkevarer og personlig forbruk

Samme tur
 • det-gylne-triangel

  6
  Dager

  8 990,-
  Fra kr (Pr person)

  INDIAS GYLNE TRIANGEL

  Opplev en av Indias mest populære rundreiser mellom de historiske byene Delhi, Agra og Jaipur. Her får du et godt innblikk i dette fargerike landet! 

  Les mer

 • stok-kangri-i-indiske-himalaya

  15
  Dager

  Skreddersøm på forespørsel

  STOK KANGRI I INDISKE HIMALAYA

  Stok Kangri står majestetisk i det Indiske Himalaya. Fjellet er over 6000 meter høyt og er blitt et naturlig mål for mennesker som allerede har vært på fjell som...

  Les mer