» SAFARI I KRÜGER OG STRANDFERIE I MOSAMBIK

SAFARI I KRÜGER OG STRANDFERIE I MOSAMBIK

  • Overblikk
  • Praktisk info

DAG 1: TIMBAVATI PRIVATE NATURE RESERVE
Ved ankomst blir dere møtt av en hyggelig sjåfør som vi ta dere videre til Kruger Nasjonalpark. Dersom dere ankommer tidlig vil det være tid for ettermiddagssafari før dere kan nyte et godt måltid på den flotte lodgen dere bor på. 

Forslag til overnattingssted:Bateleur Safari Camp

___________________________

DAG 2 - 3: SAFARI I TIMBAVATI PRIVATE NATURE RESERVE
Disse dagene får dere en full dag med safari. Dere står tidlig opp for å rekke morgensafari før frokost. Dere drar tilbake til lodgen for å spise før dere drar ut igjen for å prøve å finne noen av den fem store!

___________________________

DAG 4: TIL VILANCULOS
Dere drar ut på en siste morgensafari før dere spiser frokost, sjekker ut og kjører mot Nelspruit Airport. Dere flyr videre til Vilanculos hvor dere blir møtt av en hyggelig representant fra Dugong Beach Lodge. Fra flyplassen kjører dere til stranden og tar båt til resorten. 

Forslag til overnattingsstedDugong Beach Lodge

Mer om Mosambik:
Liggende på Afrikas østkyst finner vi dette tropiske paradiset velsignet med 2000 kilometer spektakulær kystlinje. Med sine idylliske strender frynset med palmer og krystallklart hav med et fantastisk utvalg av marint liv, er denne fortryllende afrikanske nasjonen en ideel destinasjon for en eventyrferie. 

___________________________

DAG 5 - 7: AVSLAPPENDE DAGER I VILANCULOS
Dere nyter avslappende dager på stranden eller ved bassenget. Det er også gode muligheter for å delta på daglige aktiviteter. Mange aktiviteter er inkludert i prisen, les mer på resortens hjemmeside. 

___________________________

DAG 8: FLY TIL JOHANNESBURG
Dere nyter en god frokost på resorten før dere tar båten tilbake og kjører til Vilanculos flyplass for videre avreise til Johannesburg. Ved ankomst blir dere hentet og transporter til hotellet. 

Forslag til overnattingsstedSouthern Sun Montecasino

___________________________

DAG 9: HJEMREISE
Dere blir transportert til flyplassen i god tid før avreise til Norge. 

REISEVILKÅR
Husk å les igjennom dokumentet før dere bestiller en reise. Vi tar forbehold om endring av valutakurser utenfor Ekspedisjonsreisers kontroll. 

REISEGARANTIFONDET
Ekspedisjonsreiser AS er lovpålagt medlem av reisegarantifondet. Reisegarantiordningen gjør at du er sikret pengene tilbake dersom pakkereisen (en garantipliktig reise) kanselleres som følge av konkurs.
Mer informasjon om reisegarantifondet finner du på www.rgf.no.

 

BETALING AV REISEN
Våre turer planlegges lang tid i forveien. Depositumets størrelse er på NOK 5000,- per deltaker. Beløpet forfaller til betaling 10 dager etter fakturadato. Bestiller kunden flybilletter gjennom Ekspedisjonsreiser AS vil kostnaden for flybilletter faktureres på samme faktura som depositumet. Restbeløpet blir fakturert 60 dager før avreise og forfaller til betaling 14 dager etter fakturadato. Bestilles reisen 60 dager eller nærmere avreise blir hele beløpet fakturert kunden med forfall innen 14 dager.

REISER TIL SØR-AFRIKA MED BARN UNDER 18 ÅR
Nye immigrasjonsregler blir innført fra 1. juni 2015 for reisende med barn under 18 år.
Menneskehandel har vært og er fremdeles et problem i mange land. Sør-Afrika har nå tatt grep om dette og innført nye immigrasjonsregler som trer i kraft 1. juni 2015. For nordmenn som skal reise hit medfører dette kun et par minutter på pcen for å få de riktige dokumentene
Gå inn på Skatteetaten og velg Folkeregister.
Logg inn for fødselsattest. Velg fødselsattest med foreldre og fødselsattest flerspråklig.
I kommentarfeltet nedenfor skriver du at den skal brukes i forbindelse med ferie i Sør-Afrika. Attesten skal da bli sendt automatisk til Fylkesmannen for å bli stemplet før den sendes videre til deres folkeregistrert adresse.
Dette kan ta litt tid, så ikke utsett å bestille fødselsattesten. Hvis den ikke kan fremlegges ved innsjekk får dere ikke reise!
Hvis bare den ene forelderen skal ha med barnet på reise må det fremlegges ytterligere dokumentasjon i tillegg til ovennevnte, som foreldresamtykke , rettslig samtykke eller dødsattest hvis dette er relevant. Alle dokumenter skal være på engelsk og må være stemplet fra Fylkesmannen.
Hvis barn skal på reise med andre voksne enn foreldrene må det fremlegges særskilt dokumentasjon. Ta kontakt med oss for nærmere informasjon.

PRIS FRA

Skreddersøm på forespørsel

Ønsker du tilbud på denne reisen? Send oss en forespørsel! 

PRIS INKLUDERER

Overnatting på valgte hoteller

Måltider som spesifisert i program

Safarier i Kruger 

Alle parkavgifter

Åpen safaribil med engelsktalende guide 

Flybillett Nelspruit - Vilankulos

4 netter på valgt hotell i Vilankulos

Alle transfer


PRISEN INKLUDERER IKKE

Internasjonale flybilletter (spør oss om tilbud!)

Drikkevarer

Måltider som ikke er nevnt i dag til dag programmet

Avbestillings- og reiseforsikring

Vaksinasjoner

Tilleggsaktiviteter

Tips til safariguide/sjåfør, 10 - 15 USD per dag, fra hver av dere

Utgifter av personlig karakter

Samme tur