» CAPE TOWN OG SAFARI I KRÜGER

CAPE TOWN OG SAFARI I KRÜGER

  • Overblikk
  • Praktisk info

DAG 1: ANKOMST CAPE TOWN
Vel fremme i Cape Town blir dere møtt av sjåføren som tar dere med til hotellet som ligger på V&A Waterfront. V&A Waterfront ligger i det historiske hjertet av Cape Towns havn og er en av Sør Afrikas mest besøkte turistattraksjoner. Fra hotellet er det kort gåavstand til restauranter, butikker og andre severdigheter som er verdt å få med seg under oppholdet i Cape Town.

Forslag til overnattingssted: The Portswood Hotel

___________________________

DAG 2: KAPP DET GODE HÅP
Kapphalvøya. Deres guide møter dere på hotellet og kursen settes mot Kapp det Gode Håp. Dagens høydepunkter blir Cape Point, Kapp det Gode Håp og pingvinene på Boulders Beach. På kvelden blir det middag på GOLD Restaurant.

___________________________

DAG 3: ROBBEN ISLAND OG TABLE MOUNTAIN
Etter frokost går turen til Robben Island hvor det blir guidet tur rundt på øya og i fengselet. Dere returnerer til Waterfront og spiser lunsj før turen går til Table Mountain og utsikten utover Cape Town. På kvelden tar vi dere til 4Roomed Ekasi Culture for en flott middag i Townshipen.

___________________________

DAG 4: STELLENBOSCH - VINDISTRIKTET
Områdene rundt Cape Town er kjent for sine viner. Sammen med sjåføren går turen videre til Stellenbosch. Dere kan enten bo på et koselig lite hotell i byen eller på en av de mange vingårdene som tilbyr overnatting.

___________________________

DAG 5: GUIDET TUR I VINDISTRIKTET
Denne dagen brukes i vinland hvor dere besøker flere vingårder med vinsmaking. Lunsj kjøper dere på en av gårdene dere besøker. Nyt kvelden og gjør dere klare for neste dags reise til Kruger nasjonalpark.

___________________________

DAG 6: TIL KRUGER NASJONALPARK
Fra Stellenbosch blir dere kjørt til flyplassen utenfor Cape Town og flyturen går til Kruger. Vel fremme blir dere møtt av lodgens sjåfør som tar dere med til lodgen dere skal bo de neste dagene. Nyt ettermiddagen på lodgen før dere kjører ut på deres første safariopplevelse.

Forslag til overnattingssted: Kapama River Lodge

___________________________

DAG 7 - 8: SAFARI I KRUGER
Dere får to flotte safaridager i Kruger nasjonalpark. Parken byr på et spennende dyreliv, flott natur og gode opplevelser!
En vanlig safaridag starter før soloppgang. Man blir vekket og det serveres litt kaffe og te i resepsjonen. Dere tar plass i bilen og kjører ut på morgensafari. Dere returnerer til lodgen for frokost og nyter formiddagen der, før dere på ettermiddagen kjører ut på ny safarirunde i parken.

___________________________

DAG 9: TIL JOHANNESBURG
Dagen starter med morgensafari før dere blir kjørt til flyplassen og flyr til Johannsburg. Dere blir kjørt til Sandton hvor det blir en overnatting. Her finnes flotte restauranter og shoppingmuligheter.

Forslag til overnattingsstedSouthern Sun Montecasino

___________________________

DAG 10: SOWETO OG HJEMREISE
Soweto er kanskje den mest kjente townshipen i Sør Afrika. Navnet Soweto er en sammentrekning av South Western Townships og har ingen annen betydning på noe sørafrikansk språk. Soweto er kanskje mest kjent for opprøret mellom skoleungdom og myndighetene den 16. juni 1976. Flere hundre skoleungdom ble drept, mens over 1000 ble skadet.
Dere besøker historiske steder i bydelen og tar også en tur innom Hector Pieterson Museet. Dere spiser lunsj i Soweto.
I god tid før flyavgang blir dere kjørt til flyplassen for retur hjem til Norge.

REISEVILKÅR
Husk å les igjennom dokumentet før dere bestiller en reise. Vi tar forbehold om endring av valutakurser utenfor Ekspedisjonsreisers kontroll. 

REISEGARANTIFONDET
Ekspedisjonsreiser AS er lovpålagt medlem av reisegarantifondet. Reisegarantiordningen gjør at du er sikret pengene tilbake dersom pakkereisen (en garantipliktig reise) kanselleres som følge av konkurs.
Mer informasjon om reisegarantifondet finner du på www.rgf.no.

BETALING AV REISEN
Våre turer planlegges lang tid i forveien. Depositumets størrelse er på NOK 5000,- per deltaker. Beløpet forfaller til betaling 10 dager etter fakturadato. Bestiller kunden flybilletter gjennom Ekspedisjonsreiser AS vil kostnaden for flybilletter faktureres på samme faktura som depositumet. Restbeløpet blir fakturert 60 dager før avreise og forfaller til betaling 14 dager etter fakturadato. Bestilles reisen 60 dager eller nærmere avreise blir hele beløpet fakturert kunden med forfall innen 14 dager.

REISER TIL SØR-AFRIKA MED BARN UNDER 18 ÅR
Nye immigrasjonsregler blir innført fra 1. juni 2015 for reisende med barn under 18 år.
Menneskehandel har vært og er fremdeles et problem i mange land. Sør-Afrika har nå tatt grep om dette og innført nye immigrasjonsregler som trer i kraft 1. juni 2015. For nordmenn som skal reise hit medfører dette kun et par minutter på pcen for å få de riktige dokumentene
Gå inn på Skatteetaten og velg Folkeregister.
Logg inn for fødselsattest. Velg fødselsattest med foreldre og fødselsattest flerspråklig.
I kommentarfeltet nedenfor skriver du at den skal brukes i forbindelse med ferie i Sør-Afrika. Attesten skal da bli sendt automatisk til Fylkesmannen for å bli stemplet før den sendes videre til deres folkeregistrert adresse.
Dette kan ta litt tid, så ikke utsett å bestille fødselsattesten. Hvis den ikke kan fremlegges ved innsjekk får dere ikke reise!
Hvis bare den ene forelderen skal ha med barnet på reise må det fremlegges ytterligere dokumentasjon i tillegg til ovennevnte, som foreldresamtykke , rettslig samtykke eller dødsattest hvis dette er relevant. Alle dokumenter skal være på engelsk og må være stemplet fra Fylkesmannen.
Hvis barn skal på reise med andre voksne enn foreldrene må det fremlegges særskilt dokumentasjon. Ta kontakt med oss for nærmere informasjon.

 

PRIS FRA

Skreddersøm på forespørsel

Ønsker du tilbud på denne reisen? Send oss en forespørsel! 

PRIS INKLUDERER

All transfer i Sør Afrika

3 netter på hotell i Cape Town

Guidet tur rundt Kapphalvøya

Tur til Robben Island

Tur opp på Table Mountain

2 netter på gjestehus/vingård i Stellenbosch

Guidet tur i vindistriktet

Fly Cape Town – Kruger

3 netter på safarilodge inkl. safariaktiviteter

Fly Kruger – Johannesburg

1 natt på hotell i Sandton

Guidet tur til Soweto


IKKE INKLUDERT I PRISEN

Flybillett t/r Norge (ønskes pris på dette be om det i henvendelsen)

Tips

Utflukter i egen regi

Reiseforsikring

Samme tur