UGANDA

Uganda byr på noe av Afrikas vakreste natur, og omtales ofte som "Afrikas Perle". Landet har store øde landområder, en mangfoldig kultur og en vennlig befolkning.  Blant landets høydepunkter finner du de utrydningstruede fjellgorillaene, løver som klatrer i trær, sjarmerende landsbyer, vulkaner og brede smil på alles ansikter.
Uganda ligger i Øst-Afrika og er kontinentets raskest voksende land når det kommer til innbyggertall - som i dag er anslått 41 millioner. Landets grenser til Kenya og Tanzania i øst, Sudan i nord, Rwanda i sør og Kongo i vest. Nasjonen har dermed ingen kystlinje, men grenser til Afrikas største innsjø, Lake Victoria. På din reise i Uganda vil du innse at de lokale er et veldig stolt og høflig folkeslag, som befinner seg i verdensklasse når det kommer til gjestfrihet.

Ønsker du et skredderydd tilbud? Ta kontakt med oss idag! 

 • gorillasafari-zanzibar

  12
  Dager


  GORILLASAFARI OG ZANZIBAR

  På denne turen flyr du inn til Bwindi for din unike gorillasafari. Etter en fantastisk opplevelse avsluttes ferien med en uke på Zanzibar.

  Les mer

 • gorilla-sjimpanse-zanzibar

  14
  Dager


  GORILLA, SJIMPANSE OG ZANZIBAR

  Opplev safari i Queen Elizabeth nasjonalpark, møte med ville gorillaer og sjimpanser og avslappende dager på vakre Zanzibar i en og samme tur. 

  Les mer

 • fjellgorillaer-masai-mara

  9
  Dager


  FJELLGORILLAER OG SAFARI I MASAI MARA

  Har du drømt om å få oppleve ville gorillaer på nært hold i sitt eget habitat? I denne reisen har vi kombinert Gorillasporing med safari i det dyrerike reservatet Masai...

  Les mer