KILIMANJARO

Kilimanjaro er verdens høyeste frittstående fjell og ligger i republikken Tanzania. Tanzania er kjent som et av verdens beste Safari-land med sine mange nasjonalparker, kritthvite strender langs kysten og verdens høyeste frittstående fjell, Kilimanjaro.
Kombinasjonen av kultur, fantastiske nasjonalparker med et rikt dyreliv, et vennlig folkeslag og muligheten for å oppleve sitt livs fjelltur på Kilimanjaro er det som gjør en reise til Tanzania uforglemmelig.
Alle våre reiser kan skreddersys etter ditt ønske og budsjett. Reis hvor du vil, når du vil og hvor lenge du vil! Vi skreddersyr gjerne din drømmereise!

Send oss din forespørsel idag og motta et uforpliktende tilbud! 

 • marangu-ruten

  8
  Dager


  MARANGU

  Kjent som "Coca-Cola" rute, en klassisk rute og den eldste og mest etablerte ruten. Ruten har fått sitt kallenavn fordi det anses å være den enkleste veien til Uhuru Peak....

  Les mer

 • kilimanjaro-machame-ruten

  9
  Dager


  MACHAME

  Machame er en av de mest populære rutene på fjellet. Ruten byr på god akklimatisering og flott natur. Dette er en av de første kommersielle rutene som ble startet. 

  Les mer

 • kilimanjaro-rongai-ruten

  9
  Dager


  RONGAI

  Rongai-ruten starter på grensen til Kenya i nord. Her har du Kibo i sikte allerede etter dag en. Her er det også relativt få turister sammenlignet med Machame og Marangu. 

  Les mer

 • lemosho-akklimatisering

  11
  Dager


  LEMOSHO MED AKKLIMATISERING

  Lemosho er en rute som byr på vakre naturopplevelser og god akklimatisering. Ruten går sammen med Machame-ruten etter dag tre. 

  Les mer

 • lemosho

  10
  Dager


  LEMOSHO

  Lemosho-ruten er en naturskjønn rute som byr på god akklimatisering og relativt få andre mennesker. Turen starter i Øst og går etter 3 dager sammen med Machame-ruten...

  Les mer

 • marangu-akklimatisering

  9
  Dager


  MARANGU MED AKKLIMATISERING

  Marangu-ruten er en av de mest populære rutene på fjellet og den eneste ruten hvor du kan sove i hytter under fjellturen. Ruten går opp og ned samme vei. 

  Les mer

 • rongai-akklmatisering

  10
  Dager


  RONGAI MED AKKLMATISERING

  Rongai-ruten er en vakker rute som starter på grensen til Kenya i nord. Ruten byr på god akklimatisering når det legges inn en ekstra dag til dette. 

  Les mer

 • machame-akklimatisering

  10
  Dager


  MACHAME MED AKKLIMATISERING

  Machame-ruten, også kalt Wiskey-ruten er en av de mest populære rutene på Kilimanjaro. Ruten gir god akklimatisering og har stor variasjon i naturtyper. 

  Les mer