» AMBOSELI - SAFARI I SKYGGEN AV KILIMANJARO

AMBOSELI - SAFARI I SKYGGEN AV KILIMANJARO

 • Overblikk
 • Praktisk info
Opplev et fantastisk dyreliv på savannen i Kenya med utsikt mot Afrikas høyeste fjell, Kilimanjaro. Her får du opplevelser som vi vare livet ut! 

Dag 1: Avreise fra Norge
Deres reise starter fra flyplassen nærmest deres bosted. Vi vil finne beste og rimeligste reiserute som er tilgjengelig på ønsket avreisedato. Om du har bestemte ønsker om flyselskaper eller billettyper du ønsker å benytte, vil vi selvsagt ta hensyn til dette. Vennligst opplys om ønsket avreiseflyplass i deres henvendelse til Ekspedisjonsreiser.

Dag 2: Ankomst Nairobi
Dere spiser frokost på flyet før ankomst Jomo Kenyatta Int. Airport (NBO). Kjøp av visum (50 USD) er proforma før bagasjehenting og møte med deres safarisjåfør som også vil være deres private guide på deres safari. Sjåføren laster opp bagasjen i bilen og dere legger Nairobi bak dere og setter fart mot Amboseli. Vel fremme sjekker dere inn på lodgen og har resten av dagen til å slappe av. 
Overnatting:
Amboseli Sentrim Camp

Måltider:
Lunsj og middag er inkludert denne dagen

Mer om Sentrim Camp
Campen ligger langt inne i reservatet og vil garantere flere møter med Elefanter. Campen er omringet av gress sletter der elefanter, sebra, gaseller og mange andre dyr beiter. Campen har 60 luksuriøse telt der samtlige har utsikt mot mektige Kilimanjaro. Hotellet har en flott restaurant og bassengområde. 

Dag 3: Safari i Amboseli
Dere står opp tidlig for å oppleve dyrene på sitt mest aktive. Klokken 06:30 kjører dere ut på savannen for å oppleve ville dyr mens solen står opp over mektige Kilimanjaro. Etter en spennende runde i safaribilen kjører dere tilbake til lodgen for frokost. Nå kan dere velge om dere kjører ut igjen på savannen eller om dere vil slappe av med bassenget og kjøre ut senere. 

Om safari i Amboseli: 
Amboseli ligger ved grensen til Tanzania, praktfullt beliggende ved foten av Mount Kilimanjaro - Afrikas høyeste fjell med sine 5895 høydemeter. En safari i Amboseli nasjonalpark byr på unike opplevelser for hele familien! Fra mange av lodgene i parken har man en spektakulær utsikt til Kilimanjaro, som best ses om morgenen, før skyene svøper seg rundt toppen. En stor del av parkens 392 km² er sumpområder, som er dannet av smeltevannet fra Kilimanjaro, og som utgjør områdets beitemark for beitedyrene. 

Måltider:
Frokost, lunsj og middag er inkludert denne dagen.

Dag 4: Fulldagssfari i Amboseli
Dere står opp til en ny morgen i Afrika. Idag kan dere velge å gjøre likt som dagen før eller ta en rolig morgen på lodgen og heller tilbringe hele dagen på savannen. Dere kan ta med dere lunsj som kan nytes ute på savannen før dere returnerer til lodgen for middag på kvelden. 

Måltider: 
Frokost, lunsj og middag er inkludert denne dagen

Dag 5: Morgensafari og videre til Det Indiske Hav
Ved soloppgang tar dere en siste tur ut i reservatet før dere setter fart mot Nairobi. Når dere ankommer Nairobi spiser dere lunsj på den populære restauranten Carnivore før dere fly ut til kysten. Nå starter neste del av eventyret deres. Ved ankomst Diani blir dere møtt av en hyggelig representant fra hotellet som tar dere med til den vakre resorten dere skal tilbringe de neste dagene på. 

Mer om The Sands At Nomad
Dette hotellet ligger ved Diani-stranden, 6,3 kilometer unna Diani – Chale marine nasjonalpark og reservat og 18,3 kilometer unna Tiwi-stranden. Nyt solen på en hvit sandstrand, eller koble av i spaet med full service som The Sands at Nomad tilbyr. Avslutt deretter dagen med en bedre middag på en av hotellets 3 restauranter. Alle de 37 gjesterommene har en individuell innredning og er utstyrt med gratis wi-fi og en minibar. 

Måltider:
Frokost, lunsj og middag er inkludert denne dagen

Dag 6-10: Avslappende dager I Det Indiske Hav
Dere nyter tilværelsen lang Kenya-kysten. Meld deg på en utflukt i regi av hotellet, prøv scubadiving eller bare slapp av på den kritthvite stranden med en paraplydrink. 

Tilleggsaktiviteter vi kan legge inn i programmet, spør oss om pris:
Picknik på sandbank
Snorkletur
Havfiske

Måltider: 
Disse dagen er frokost og middag inkludert

Dag 11: Hjemreise
Afrikaeventyret er slutt for denne gang og dere tar farvel til landet som har gitt dere unike opplevelser og minner for livet. 3,5 timer før flyavgang er det avreise fra hotellet til flyplassen i Mombasa for avreise tilbake til Europa og Norge. 

Kjøretid Diani - Mombasa: 1,5 timer
Avstand: 37 km

Måltider: 
Frokost er inkludert denne dagen.

Dag 12: Ankomst Norge
Dere ankommer Norge med mange gode minner dere sent vil glemme. Takk for turen og velkommen tilbake!

 

REISEGARANTIFONDET
Ekspedisjonsreiser AS er lovpålagt medlem av reisegarantifondet. Reisegarantiordningen gjør at du er sikret pengene tilbake dersom pakkereisen (en garantipliktig reise) kanselleres som følge av konkurs.

Mer informasjon om reisegarantifondet finner du på www.rgf.no.

REISEVILKÅR
HER finner dere våre reisevilkår. Husk å les igjennom dokumentet før dere bestiller en reise.

FLYREISE
informasjon om flyreisen:

Internasjonale flybilletter er ikke inkludert i prisen for landprogram. Dette innebærer at dere kan bestille flybilletter selv. Er det ønskelig at Ekspedisjonsreiser booker deres flybilletter vil vi først gjøre en uforpliktet reservasjon av flyreisen. Reservasjonen med reiserute og navn blir tilsendt dere for gjennomgang. Kunden er selv ansvarlig for å kontrollere at navnene er korrekt skrevet i henhold til passet. Når kunden bekrefter at billettene stemmer i henhold til navn og reiserute vil vi utstede billettene og sende ut gyldige reisedokument. Du vil få tilsendt elektroniske billetter som du skriver ut og tar med på reisen.

BETALING AV REISEN
Når vi mottar din bestilling vil vi sende ut booking bekreftelse. Sammen med booking bekreftelsen sendes depositumsfaktura på 3.000,- per person. Bestiller kunden flybilletter gjennom Ekspedisjonsreiser AS vil kostnaden for flybilletter faktureres på samme faktura som depositumet. Beløpet forfaller til betaling 14 dager etter fakturadato.

Restbeløpet blir fakturert 60 dager før avreise og forfaller til betaling 14 dager etter fakturadato.

Bestilles reisen 60 dager eller nærmere avreise blir hele beløpet fakturert kunden med forfall innen 14 dager og sendt sammen med booking bekreftelsen.

PRIS FRA

Ønsker du pris på denne reisen? Send oss en uforpliktende forespørsel idag! 

PRIS INKLUDERER

Engelsktalende guide/sjåfør 

Privat safaribil med safariluke i taket

Safari i Masai Mara Game Reserve

3 netter på Amboseli Sentrim Camp

Måltider som beskrevet i program

Drikkevann i safaibilen

Alle parkavgifter

Flybilletter Nairobi - Diani Beach

6 netter på The Sands at Nomad

Fullboard på The Sands at Nomad 

All transfer i program 
 

PRISEN INKLUDERER IKKE:

Internasjonale flybilletter (spør oss om tilbud!)

Drikkevarer 

Måltider som ikke er nevnt i dag til dag programmet

Avbestillings- og reiseforsikring

Vaksinasjoner

Tilleggsaktiviteter

Tips til safariguide/sjåfør, 5 USD per dag, fra hver av dere

Visum ved innreise 50 USD per person

Utgifter av personlig karakter

Samme tur
 • kultur-safari-zanzibar

  15
  Dager

  KULTUR, SAFARI & ZANZIBAR

  Opplev det beste av Tanzania i en og samme tur! Her får du et innblikk i kulturen, en fantastisk safari i to av verdens mest kjente nasjonalparker og en avslappet avslutning på vakre...

  Les mer

 • safari-amboseli

  12
  Dager

  AMBOSELI - SAFARI I SKYGGEN AV KILIMANJARO

  Opplev et fantastisk dyreliv på savannen i Kenya med utsikt mot Afrikas høyeste fjell, Kilimanjaro. Her får du opplevelser som vi vare livet ut! 

  Les mer

 • familiesafari-zanzibar

  13
  Dager

  FAMILIESAFARI I TANZANIA & ZANZIBAR

  Vil du ta familien med på et safarieventyr kombinert med standferie på eksotiske Zanzibar? Her får du oppleve tre forskjellige nasjonalparker i en og samme tur! 

  Les mer

 • masaimara-zanzibar

  13
  Dager

  MASAI MARA & ZANZIBAR

  Opplev en av verdens mest kjente nasjonalparker kombinert med strandparadiset Zanzibar. Vil du oppleve en uforglemmelig safari som du aldri vil glemme er dette turen for deg!

  Les mer

 • de-fem-store-zanzibar

  13
  Dager

  FAVORITT - DE FEM STORE & ZANZIBAR

  Drømmer du om å oppleve to av de mest kjente nasjonalparkene i verden? Her er det store sjanser for å se de fem store. Her er en spennende safari kombinert med et luksushotell...

  Les mer

 • familiesafari-kenya

  14
  Dager

  BESTSELGER - FAMILIESAFARI I KENYA

  En fantastisk safari i en verdensberømt nasjonalpark kombinert med late dager på kritthvite strender i Indiahavet. Kan noe bli bedre? 

  Les mer