» MASAI MARA, LAKE NAIVASHA & MALINDI

MASAI MARA, LAKE NAIVASHA & MALINDI

  • Overblikk
Opplev en eventyrlig safari i en av verdens mest populære nasjonalparker. Masai Mara kombinert med Lake Nakuru gir store sjanser for å oppleve ''The big five''! Ferien avsluttes på en flott resort i vakre Malindi!

Dag 1: AVREISE FRA NORGE
Deres reise starter fra Gardermoen på ettermiddagen med Ethiopian Airlines. 

Dag 2: ANKOMST NAIROBI
Dere spiser frokost på flyet før ankomst Jomo Kenyatta Int. Airport (NBO). Kjøp av visum (50 USD) er proforma før bagasjehenting og møte med deres safarisjåfør som også vil være deres private guide på deres safari. Sjåføren laster opp bagasjen i bilen og dere starter reisen mot Lake Naivasha. 
Overnatting:
Lake Naivasha Sopa Lodge

Kjøretid Nairobi - Lake Naivasha: 3 timer
Avstand: 190 km

Måltider: Middag er inkludert denne dagen

Dag 3: BÅTSAFARI I LAKE NAIVASHA
Etter frokost drar dere ut på båtsafari på Lake Naivasha. Dette blir en spennende dag på safari for store og små!

Båtsafari på Lake Naivasha:
Etter lunsj kjører dere fra lodgen ned til bredden av Lake Naivasha. Her står motorbåten og guiden klar til å ta dere med ut på den fuglerike sjøen med over 400 fuglearter og hundrevis av flodhester. Fra båten vil dere vil også se store drivhus hvor det dyrkes roser som blant annet sendes til Norge og selges i din lokalbutikk. 

Gåsafari på Crescent Island
Dere går i land på Crescent Island, en halvøy som stikker ut i Lake Naivasha. Sammen med guiden går dere blant ville giraffer, sebraer, antiloper, gnuer og flotte gaseller. En flott oppleveles for store og små, gamle og unge! 

Måltider: 
Denne dagen er frokost, lunsj og middag inkludert

Dag 4: TIL MASAI MARA
Sjåføren laster opp bagasjen i bilen og Lake Naivasha legges bak dere. Gjennom spennende landskap og små landsbyer går ferden mot verdenskjente Masai Mara. 

Kjøretid Lake Naivasha - Masai Mara: 5 timer
Avstand: 235 km

Mer om Masai Mara Basecamp
De romslige teltene er bygget på plattformer langs elven Talek River, som også utgjør den naturlige grensen til Masai Mara Nasjonalreservat. Teltene langs elven er bryr på komfort og privatliv, med en enestående utsikten til Masai Mara Nasjonalreservat. Masai Mara Basecamp har 12 dobbelttelt ved elven, inkludert ett familietelt, perfekt for familier som reiser med barn. Barack Obama bodde også på denne campen da han var på safari i Kenya. Masai Mara Basecamp er kjent for sitt engasjement for lokalmiljøet, men også for sin kvalitet. Campen er tildelt flere priser for sitt engasjement innen ansvarlig turisme. 

Om safari:
Som gjest hos Ekspedisjonsreiser har du privat safaribil og privat engelsktalende guide som står til deres disposisjon under hele safarien. Allerede i dag får dere en ettermiddagssafari ute på savannen hvor sjansen for å se løveflokker og elefantflokker er stor, ofte like i nærheten av campen.

Måltider:
Denne dagen er frokost, lunsj og middag på campen inkludert.

Dag 5: HELDAGS SAFARI I MASAI MARA
Etter en god frokost til afrikanske lyder, kanskje en brølende løve i det fjerne - kjører dere ut på en heldagssafari i deres private safaribil i Masai Mara. Sjåføren pakker med lunsjen som dere senere spiser ute på savannen under et «ekte afrikatre» - akasie. Fordelen med privat safaribil er at dere slipper å dele bil med andre turister som ikke har samme behov og interesser som dere. Guidene/sjåførene våre har lang erfaring og kunnskap og «leser» derfor naturen på en unik måte. Dette er en unik kunnskap som dere vil dra nytte av når guiden tar dere med på stadig nye spennende opplevelser og unike dyreopplevelser. På ettermiddagen returnerer dere til Masai Mara Basecamp og spiser en god middag under stjernehimmelen. Ønsker dere en privat middag ute på savannen, en bushdinner, kan det arrangeres.

Tilleggsaktiviteter vi kan legge inn i programmet, spør oss om pris:
Ballongsafari med champagnefrokost
Gåsafari med lokal masai
Besøke en masailandsby
Bushdinner

Måltider:
Denne dagen er frokost, lunsj og middag inkludert.

Dag 6: Til det indiske hav
Etter fantastiske dager på safari og møte med det stolte nomadiske kvegfolket, masaiene - forsetter oppholdet ved Det indiske hav. Etter frokost tar dere en ny runde med safari i Lake Nakuru før dere fortsetter mot Nairobi.  Vel fremme blir dere møtt og turen går til den vakre resorten dere skal bo på de neste dagene. 
Resort: Sandies Tropical Village
Måltider: Frokost og middag

Dag 7-11: Det indiske hav
Her ved Swahilikysten har indiske, arabiske og de afrikanske kulturene smeltet sammen i musikk, mat og språk. Nyt avslappende dager på stranden og bli med på spennende utflukter for å oppleve det Kenyakysten har å by på. 
Du vil føle at personalet står på for å gjøre sitt for at du skal ha et flott opphold på resorten. Mulighetene for utflukter i området er mange og hotellets aktivitetsteam vil gjøre sitt for at hele familien skal stortrives under hele oppholdet. 

Resort: Sandies Tropical Village
Måltider: All inclusive

Dag 12: Hjemreise
Afrikaeventyret er slutt for denne gang og dere tar farvel til landet som har gitt dere unike opplevelser og minner for livet. 1 timer før flyavgang er det avreise fra resorten til flyplassen i Malindi for avreis tilbake til Nairobi. I Nairobi sjekker dere inn helt hjem til Norge. 
Måltider: Frokost

PRIS FRA

Ønsker du pris på denne reisen? Send oss en uforpliktende forespørsel idag!

PRIS INKLUDERER

Privat safaribil med safariluke i taket

Engelsktalende sjåfør/safariguide

Safari i Masai Mara Game Reserve

Safari i Lake Nakuru

2 netter i Masai Mara Basecamp

2 netter i Lake Naivasha Sopa Lodge

Båtsafari på Lake Naivasha

Gåsafari på Crescent Island

Måltider som beskrevet i program

Drikkevann i safaribilen

Alle parkavgifter

Flybillett fra Nairobi - Malindi 

6 netter på Sandies Tropical Village (Deluxe rom)

All inclusive på Sandies Tropical Village 

All transfer

IKKE INKLUDERT

Internasjonale flybilletter

Drikkevarer (inkludert på Sandies Tropical Village)

Måltider som ikke er nevnt i dag til dag programmet

Avbestilling og reiseforsikring

Tips til safariguide/sjåfør, 5 USD per dag, fra hver av dere

Samme tur