SAFARI I TANZANIA 

Å reise på safari i Tanzania er noe mange drømmer om, og med verdenskjente parker som Serengeti og Ngorongoro krateret, er Tanzania at sant mekka for safarireisende.Tanzania byr på ekte afrikansk safari og svært gode muligheter for å se ”The Big Five”; elefant, nesehorn, bøffel, leopard og løve.

Når du først er i Tanzania kan du også legge til en bestigning av Afrikas høyeste fjell, Kilimanjaro og et avslappet kystopphold på vakre Zanzibar. Muligheten er mange og vi skreddersyr Afrikaevetyret ditt etter dine drømmer. 

Pakk med deg kikkert, kamera og ekstra minnekort, og legg ut på safari i Tanzania med Ekspedisjonsreiser! 

 • kultur-safari-zanzibar

  15
  Dager


  KULTUR, SAFARI & ZANZIBAR

  Opplev det beste av Tanzania i en og samme tur! Her får du et innblikk i kulturen, en fantastisk safari i to av verdens mest kjente nasjonalparker og en avslappet avslutning på vakre...

  Les mer

 • familiesafari-zanzibar

  13
  Dager


  FAMILIESAFARI I TANZANIA & ZANZIBAR

  Vil du ta familien med på et safarieventyr kombinert med standferie på eksotiske Zanzibar? Her får du oppleve tre forskjellige nasjonalparker i en og samme tur! 

  Les mer

 • de-fem-store-zanzibar

  13
  Dager


  DE FEM STORE & ZANZIBAR - BESTSELGER

  Drømmer du om å oppleve to av de mest kjente nasjonalparkene i verden? Her er det store sjanser for å se de fem store. Her er en spennende safari kombinert med et luksushotell...

  Les mer