SAFARI I KENYA 

Ønsker du å oppleve en unik og spennende safari i et av verdens beste safariland? I reiseforslagene under er det store sjanser for å oppleve The Big Five og et rikt dyreliv. Etter en minnerik safari har vi selvsagt lagt til en badeferie i langs Kenyakysten eller på Zanzibar. 

Dette er private reiser der du reiser sammen med ditt eget reisefølge. Du velger selv din avreisedato. Vi skreddersyr reisene etter ditt ønske. Reis når du vil, hvor du vil og hvor lenge du vil. La oss sammen skreddersy din ''once in a lifetime experience'' i Afrika!

Drømmer du om en annerledes og minnerik ferie? Send oss en uforpliktende forespørsel idag! 

 • safari-amboseli

  12
  Dager


  SAFARI I AMBOSELI -VED FOTEN AV KILIMANJARO

  Opplev et fantastisk dyreliv på savannen i Kenya med utsikt mot Afrikas høyeste fjell, Kilimanjaro. Her får du opplevelser som vi vare livet ut! 

  Les mer

 • karen-blixens-fotspor

  12
  Dager


  SAFARI I KAREN BLIXENS FOTSPOR

  Opplev en fantastisk safari i Karen Blixens fotspor! Her er det safari i verdenskjente Masai Mara og et avslappet kystopphold på en kritthvit strand i Det Indiske Hav! 

  Les mer

 • safari-i-kenya-og-zanzibar

  12
  Dager


  SAFARI I KENYA & ZANZIBAR

  Opplev en av verdens mest kjente nasjonalparker kombinert med strandparadiset Zanzibar. Vil du oppleve en uforglemmelig safari som du aldri vil glemme er dette turen for deg!

  Les mer

 • kenyareisen

  9
  Dager


  DEN STORE KENYAREISEN

  I denne pakken får du oppleve noe av det beste Kenya byr på. En spektakulær reise igjennom fire nasjonalparker. Overnatting på flotte lodger med egen privat engelsktalende...

  Les mer

 • masaimara-naivasha-malindi

  13
  Dager


  MASAI MARA, LAKE NAIVASHA & MALINDI

  Opplev en eventyrlig safari i en av verdens mest populære nasjonalparker. Masai Mara kombinert med Lake Nakuru gir store sjanser for å oppleve ''The big five''! Ferien...

  Les mer

 • familiesafari-kenya

  14
  Dager


  FAMILIESAFARI I KENYA - BESTSELGER!

  En fantastisk safari i en verdensberømt nasjonalpark kombinert med late dager på kritthvite strender i Indiahavet. Kan noe bli bedre? 

  Les mer