» STRANDFERIE PÅ ZANZIBAR

STRANDFERIE PÅ ZANZIBAR

  • Overblikk
Ønsker du å slappe av på en kritthvit strand i Det Indiske Hav? Vi skreddersyr også kystopphold på Zanzibar! 

Dag 1: Avreise fra Norge
Dere reiser fra ønsket avreiseflyplass på ettermiddagen. 

Dag 2: Ankomst Zanzibar
Vel fremme på Zanzibar blir dere møtt av en hyggelig representant som skal ta dere til hotellet dere skal bo på. 

Mer om Diamond Mapenzi Beach
Resorten ligger vakkert til på Zanzibars østkyst. Resorten består av 21 superior garden rooms, 36 superior rooms og 30 beach villas. Alle rom med air condition. Resorten er en all inclusive resort hvor man kan nyte av hotellets snackbar, drikkevarer og mat døgnet rundt. Stedet passer godt for barn, og barn under 12 år bor gratis om de deler rom med 2 voksne. Det er en flott strand like nedenfor resorten, ellers basseng og flottet turmuligheter.

Mer om Zanzibar:
Zanzibar er en øygruppe og en autonom del av Tanzania. Zanzibar består av hovedøyene Unguja som vi til daglig omtale som Zanzibar, Pemba og mange mindre øyer som ligger rundt disse. Krydderøya Zanzibar, også kjent som "Swahilikulturens vugge" byr på spennende historier, flotte mennesker og gode strandopplevelser. Her har indiske, arabiske og de afrikanske kulturene smeltet sammen i musikk, mat og språk. Stone Town, gamlebyen, står på UNESCOS verdensarv-liste og er den dag i dag preget av historiens travle handelsforbindelse mellom Østen og Europa. Zanzibar med Stone Town hadde en sentral plass der seilskuten møttes for omlasting av verdifulle varer som gull, tekstiler og trelast fra Østen. Zanzibars eget gull, verdifullt krydder, ble transportert til Europa under streng bevoktning. Enkelte krydderslag var like verdifullt som gull, Det gjelder også den dag i dag, kjøp med dere safran og ekte vanilje. Å vandre rundt i Stone Towns gater, setter dere tilbake til sultanens tid.

Oppgraderingsmuligheter på Zanzibar: 
Diamond La Gemma dell`Est *****
Diamonds Star of the East *****

Dag 3-4: Avslappende dager på stranden
Dere nyter friheten og Det Indiske  Hav. Den behagelige temperaturen, lyden av bølger og god mat er en viktig del av ferien. 

Tilleggsaktiviteter vi kan legge inn i programmet, spør oss om pris:
Snorkleturer med delfiner
Havfiske
Kulturelle utflukter
Matkurs

Dag 5: Guidet tur i Stone Town
Dagens utflukt starter fra hotellet klokken 09:00 om morgenen. Det tar rundt 3 timer å utforske de smale gatene, arkitekturen og historien byen har å by på. Du vil finne sport av indisk, kinesisk, arabisk, nederlandsk og britisk kultur,, kombinert med typiske afrikanske swahilikulturen. Den arabiske tradisjonen er dominerende i urban design og arkitektur. Det mest imponerende og beundringsverdige i byen de store arabiske husene med en sentral gårdsplass (Patio) bygget rundt 1800-tallet. Stone Town har mer enn 49 moskeer, 2 kirker, 4 Hindu templer, butikker kinoer og supermarkeder.  
Våre velutdannede og erfarne guider vil gi deg detaljert informasjon om de bygningene som er av fremragende arkitektonisk og historisk interesse.  Blant bygningene er det gamle fortet, House of Wonder, tidligere Sultan Palace, fredmuseums, den romersk-katolske katedralen, og mange andre bygninger som gjenspeiler ulike kulturelle innflytelser.

Dag 6: Besøke krydderfarm
Klokken 09:00 blir dere hentet på hotellet. Dere blir kjørt til krydderfarmen hvor kunnskapsrike og erfarne guider tar deg gjennom øyas krydderhistorie. Du får se, lukte og smake på ulike krydder, tropiske frukter og nøtter.

Turen tar rundt 3 timer.

Dag 7-11: Avslappende dager på stranden
Dere slapper av på hotellet og på stranden og bli med på spennende utflukter for å oppleve det øya har å by på. 

Tilleggsaktiviteter vi kan legge inn i programmet, spør oss om pris:
Snorkleturer med delfiner
Havfiske
Kulturelle utflukter
Matkurs

Dag 12: Hjemreise
Dere nyter siste dagen i paradis og blir kjørt til flyplassen 4 timer før flyavgang. 

PRIS FRA

Ønsker du tilbud på denne reisen? Send oss en uforpliktende forespørsel idag!

PRIS INKLUDERER

Overnatting som beskrevet i program

Måltider som beskrevet i program (all inclusive)

Guidet tur i Stone Town

Besøk på krydderfarm

All transfer i program 

 

PRISEN INKLUDERER IKKE:

Internasjonale flybilletter

Drikkevarer 

Måltider som ikke er nevnt i dag til dag programmet

Avbestillings- og reiseforsikring

Vaksinasjoner

Tilleggsaktiviteter

Visum ved innreise 50 USD til Tanzania/Zanzibar, per person

Utgifter av personlig karakter

Samme tur