Om oss

Ekspedisjonsreiser sitt enkle mål er å vise de vakreste eventyrene som verden har å tilby. Våre turer varer i flere dager, og de kombinerer både kjente naturlige underverk og andre skjulte perler. Hver dag vil du oppleve noe nytt og spennende. En dag kan du nyte den vakre utsikten fra toppen av Kilimanjaro, og de neste dagene kan du oppleve løver som jakter i skyggen av fjellet du nettopp besteg.
I Uganda kan du oppleve nærmøte med de fredfulle og utrydningstruede fjellgorillaene, løver som klatrer i trær og en av verdens vennligste folkeslag. I Russland kan du bestige Europas høyeste fjell i den vakre Kaukasus fjellkjeden. I Kroatia kan du padle kajakk i det turkisblåe havet, langs strender og byer. Disse opplevelsene vil vare livet ut, og det er faktisk det Ekspedisjonsreiser handler om; Å skaper minneverdige opplevelser som er tilpasset dine ønsker og drømmer.

ANDREAS FJELLANDSBØ ANTONSEN
Andreas er eier og daglig leder av Ekspedisjonsreiser. Andreas har brukt mye av de siste årene på å reise og oppleve verden, både høyt og lavt. Han bor i dag i Bergen, men er opprinnelig fra Husnes i Kvinnherad. Andreas har så langt besøkt over 50 land – mange av dem flere ganger. Andreas har et hjerte for høye fjell og lange turer. Han har flere bestigninger av Kilimanjaro og har god kjennskap til både Peru, Himalaya og Kaukasus. Andreas sin store eventyrlyst, evne til å finne gode løsninger og glede av å hjelpe andre med å realisere sine drømmer legger et godt grunnlag for at du skal få den beste opplevelsen når du skal ut å reise!


STEIN-ERIK TRÆLNES
Stein-Erik er styreleder for Ekspedisjonsreiser. Stein-Erik er en av de personene i Norge som har besteget Mt. Kilimanjaro flest ganger. Med over 60 toppturer på Afrikas tak har han en unik kunnskap om fjellet. Han har vært guide for Turistforeninger, avisleserturer, fagtidsskrifter og vennegjenger. Stein-Erik fikk kjennskap til Afrika gjennom arbeidsopphold for den Norske stat i flere afrikanske land.

Stein-Erik har naturfaglig utdanning. Stein-Erik sine sterke egenskaper er kunnskap og formidling. Dette vil du som kunde ha stor glede av når du planlegger en reise til Afrika. Han vil til enhver tid vite hvor du vil få de beste opplevelsene.


DAVID LILLEHEIM
Etter å ha bodd 11 år i Kenya og Tanzania kan han så å si kalles afrikaner. David har bodd ved Lake Victoria, i Arusha, i Mbulu ikke langt fra Ngorongoro krateret, Serengeti og Nairobi. Dette har gitt David unik kunnskap om folk og kultur.
David snakker flytende Kiswahili. Hans kjennskap til kultur, tradisjoner og samfunnsforhold får dere nytte av i tilretteleggelsen av turer og som guide på gruppeturer. Her kommer dere virkelig bak turistfasaden. David er i tillegg reiselivsutdannet fra Universitetet i Stavanger. Han har også 4 års arbeidserfaring fra SAS på Stavanger lufthavn, Sola.