Om oss

Vi gjør drømmer til virkelighet med unike og fantastiske skreddersydde turer i den vakreste naturen verden har å tilby.
Spennende toppturer på flere av verdens høyeste fjell, safari på savannen i Serengeti eller Masai Mara, ørkenvandring i Marokko og gorilla trekking i Uganda er bare noen av høydepunktene vi organiserer.

Ekspedisjonsreisers enkle mål er å vise de vakreste eventyrene verden har å tilby. Våre turer varer i flere dager, og de kombinerer både kjente naturlige underverk og andre skjulte perler. Hver dag vil du oppleve noe nytt og spennende. En dag kan du oppleve utsikten fra toppen av Kilimanjaro, og den neste kan du komme tett på løver i skyggen av fjellet du nettopp har besteget. 

I Nepal vil du oppleve landskap som er et postkort verdig. I Marokko kan du ri mellom gylne sand dyner mens sola går ned. I Peru kan du få første møte med Machu Picchu etter en eventyrlig vandring langs den kjente Inka stien. Disse opplevelsene varer livet ut, og det er faktisk hva Ekspedisjonsreiser handler om; skaper minneverdige opplevelser skreddersydd for dine drømmer og ønsker.

 

Om Andreas Fjellandsbø Antonsen
Andreas er daglig leder av Ekspedisjonsreiser AS. Han har besøkt over 60 land – mange av dem flere ganger. Han har god kjennskap til Andesfjellene, Atlasfjellene, Kilimanjaro, Himalaya og Kaukasus. Andreas er kjent for evnen til å finne gode løsninger og gleden av å hjelpe andre med å realisere sine drømmer.

 

Om Stein-Erik Trælnes
Stein-Erik er en av de personene i Norge som har besteget Mt. Kilimanjaro flest ganger. Med 64 toppturen på Afrikas tak har han en unik kunnskap om fjellet. Han har vært guide for Turistforeninger, avisleserturer, fagtidsskrifter, vennegjenger og skoleklasser. Stein-Erik fikk kjennskap til Afrika gjennom arbeidsopphold for den Norske stat i flere afrikanske land.


Om David Lilleheim
Etter å ha bodd 11 år i Kenya og Tanzania kan han så å si kalles afrikaner. David har bodd ved Lake Victoria, i Arusha, i Mbulu ikke langt fra Ngorongoro krateret, Serengeti og Nairobi. Dette har gitt David unik kunnskap om folk og kultur.
David snakker flytende Kiswahili. Hans kjennskap til kultur, tradisjoner og samfunnsforhold får dere nytte av i tilretteleggelsen av turer. 


Om Martine Myhre Moen
Martine har utforsket mange spennende land i alle verdensdeler. Fra hvite strender på Zanzibar og Maldivene til fjellturer til Kilimanjaro, Everest basecamp i Nepal og Inkastier i Peru. Hun har god kunnskap om de fleste destinasjonene vi tilbyr og deler gjerne sine erfaringer med deg som gjest!