Om oss

En reise er en opplevelse man har med seg til evig tid. Nye eventyr med nye inntrykk setter spor og blir sjelden glemt; spesielt godt huskes de når de deles med andre, både kjente og ukjente.
Ekspedisjonsreiser er med hele veien, fra forventninger og bestilling - til kultur, topper, fjord, savanner og deretter hjemreise.
Minnene som skapes på turer med Ekspedisjonsreiser blir til slutt et kapittel i mange reisende’s bøker.

Ekspedisjonsreiser gjør drømmer til virkelighet med unike skreddersydde reiser til den vakreste naturen verden har å by på.
Spennende toppturer til flere av verdens høyeste fjell, safari på savannen i Serengeti og Masai Mara, ørkenvandring i Marokko og gorilla trekking i Uganda er bare noen av høydepunktene vi organiserer. 

Grunnleggerne bak Ekspedisjonsreiser har unike kunnskaper om reisemålene. Vår kunnskap er din garanti for store opplevelser som strekker seg lengre enn det og «bare å være turist». Vi tar dere med på opplevelser som vi er alene om å tilby. Med nesten 20 års erfaring vil vi vise dere verdens slik vi kjenner den!

Andreas Fjellandsbø
Vår daglige leder er oppvokst mellom fjell, bre og fjord i Kvinnherad i Vestland. Han har reist på flere jorden-rundt reiser, og drar årlig på fjellturer og ekspedisjoner rundt om i verden. Han har ledet grupper i Nepal, på Elbrus, i Atlasfjellene og flere turer på Kilimanjaro. Han er kjent for å finne gode løsninger for kundene, og strekker seg langt for at alle skal få en reise som vil huskes resten av livet. 

 David Lilleheim
David er fra Rogaland, gift med Kristin og sammen har dei tre livlige jenter.
Barndommen hans ble tilbragt i Tanzania og Kenya og til sammen har han bodd i Øst Afrika i 11 år.
David tok sin utdannelse i Reiselivsledelse på Universitetet i Stavanger og har siden jobbet med egne reiselivsprosjekter som reisebyrå, turoperatør, guide og drevet eget glampinghotell. David er vår spesialist på safari og det Afrikanske kontinent. 

 

EKSPEDISJONSLEDERE
I tillegg til Andreas og David har Ekspedisjonsreiser dyktige og dedikerte turledere med lang erfaring som skaper trygge og gode naturopplevelser for våre gjester. Har du en tur du vil gjennomføre med norsk ekspedisjonsleder? Meld deg på en av våre gruppeturer eller ta kontakt med oss så kan vi sette opp et privat opplegg for deg og din gruppe.