ARTIKLER OG INSPIRASJON

REISEN ETTER KORONAEN

Publisert: 29/01/2021 oppdatert: 29/01/2021

Selv om vi nå er «låst inne» i vårt lille land er det helt naturlig å drømme om den dagen vi kan reise utenlands igjen!

Vi som driver Ekspedisjonsreiser AS har i mange år tilrettelagt utallige turer for eventyrlystne nordmenn som fikk oppfylt sin safaridrøm i Afrika, sin toppbestigning i Nepal eller kulturreise til Peru. Vi har skreddersydd opplevelsesturer til Kilimanjaro og sørget for at de som ønsker å ligge vannrett på en strand på Zanzibar har fått oppfylt sin drøm! 

Vanligvis pleier folk å planlegge sin drømmereise 6 – 12 måneder før avreise. Da har de god tid til å jobbe frem et spennende program ut fra drømmer, budsjett og spesielle ønsker. 

Vi er usikre på når norske myndigheter vil åpne opp for utenlandsreiser utenfor Europa, forhåpentligvis mot sommer/høst 2021, i verste fall må vi vente helt til 2022.

 

Hvorfor ønsker vi at du sender inn din henvendelse nå?
For deg som kunde vil det være bra å ha tid til å drømme og planlegge din reise. Du vil ha god tid til å spare opp penger og kanskje du har råd til å oppgrader litt når turen nærmer seg.

Vår motivasjon er nå å gi håp til våre samarbeidspartnere, guider, sjåfører, bærere på Kilimanjaro osv.
De fleste har ingen stat som stiller opp for dem når de sliter økonomisk.
Det å kunne gi dem et håp om at det er lys i enden av koronatunellen motiverer oss til å jobbe for å få henvendelser fra reiselystne nordmenn. 

Er det trygt å bestille en reise i 2022 nå?
Det enkle svaret er: Ja
– Depositum er kun kr 500,- 
– Du kan endre bestillingen, både dato og program kostnadsfritt inntil 60 dager før avreise. 
– Viser det seg at reiserådet fra UD ikke anbefaler reiser i perioden du har bestilt din reise vil vi kansellere reisen eller flytte reisen helt uten kostnader.

Hva skal vi gjøre?
Start planleggingen i dag!
Send oss en mail, info@ekspedisjonsreiser.no eller bruk kontaktskjemaet og fortell oss om dine/deres planer og ønsker.

Ofte har vi noen tilleggsspørsmål før vi går i gang med å sette opp et forslag til dere på PDF. Da kan det være vi slår på tråden eller sender deg en mail for å få litt tilleggsinformasjon slik at forslaget vårt vil være det beste i henhold til deres ønsker.

Hold deg hjemme, hør på Erna og Bent, hold deg frisk og ta vaksine!