ARTIKLER OG INSPIRASJON

STRANDPARADISET MALINDI

Publisert: 11/12/2018 oppdatert: 11/12/2018

Her ved Swahilikysten har indiske, arabiske og afrikanske kulturer smeltet sammen i musikk, mat og språk. Nyt avslappende dager på stranden og bli med på spennende utflukter for å oppleve det kenyakysten har å by på. En gang i tiden var Malindi en liten fiskerlandsby, men i dag finnes det flere gode hoteller og restauranter her. Her kan du kjenne den afrikanske pulsen ispedd europeisk – og kanskje framfor alt – italiensk innflytelse.

Her er tre av resortene vi tilbyr i vakre Malindi. 

 

SANDIES TROPICAL VILLAGE****
Sandies Tropical Village er en rimelig og god all inclusive resort kun 10 minutters kjøring fra Malindi Airport. Resorten består av 109 rom med utsikt mot den tropiske hagen. Flotte, luftige og fine fellesområder med basseng og privat strandområde setter en flott ramme rundt oppholdet deres her. For barnefamilier er Sandies Tropical Village et rimelig og godt alternativ da barn under 12 år som deler rom med foreldrene bor gratis, maks 2 barn per rom. Voksne gjester som søker fred og ro kan for rundt 80,- kroner dagen legge seg til ved stille bassenget som er plassert ved spaet. Ønsker man spabehandling tilbys alle typer behandlinger på spaområdet.

 

 

MALINDI DREAM GARDEN ****
Malindi Dream Garden er et nytt moderne boutiquehotell som ligger blant tropiske hager ved bredden av Malindi Beach. Hotellet har 44 moderne deluxe rom og 4 store suiter. Alle rommene har privat balkong med utsikt mot bassengområdet. Hotellet er basert på “bed & breakfast”, men gjestene har tilgang til å kjøpe både lunsj og middag på 4 forskjellige restauranter på området. Ønsker man spabehandling er det et flott spaanlegg som tilbyr alle typer behandlinger.

 

 

 

DREAM OF AFRICA *****
Denne vakre resorten består av kun 33 junior suiter og 2 suiter. Det er en all inclusive resort, men måltidene er basert på ala carte hvor man får velge mat fra dagens meny.
Flotte bassengområder og privat strandområde gjør stedet til en luksuriøs og unik opplevelse. Flott arkitektur og fokus på kvalitet, god service og god mat gjør stedet perfekt for det som ønsker “det lille ekstra”. Voksne gjester som søker fred og ro kan for rundt 80,- kroner dagen legge seg til ved stillebassenget som er plassert ved spaet. Ønsker man spabehandling tilbys alle typer behandlinger på spaområdet.

 

Utflukter i Malindi 
Ruins of Gede - Historisk ruinby sør for Malindi. Flott arkitektur og en spennende historie om den gamle swahilikulturen.
Arabuko Sokoke National Park - Mulighet for å få sett elefanter, samt et yrende fugleliv. Man kan blant annet få sett Sokoke Scoop Owl som er en av de minste ugleartene som finnes.
Dyphavsfiske - Få steder i verden byr på bedre dyphavsfiske enn havområdene utenfor Malindi. Hit drar sportsfiskere fra hele verden for å fiske.
Snorkletur - Malindi og områdene rundt byr på magiske korallrev med flotte fisker, kråkeboller og sjøstjerner.
Hell's Kitchen - En flott utflukt for å se på et vakkert juv. Reis dit på ettermiddagen, få en guidet omvisning og nyt den vakre solnedgangen før dere kjører tilbake til hotellet.