ARTIKLER OG INSPIRASJON

VÅR SAFARISPESIALIST

Publisert: 08/04/2021 oppdatert: 12/04/2021

Ekspedisjonsreiser tilbyr langt mer enn bare fjellturer og krevende ekspedisjoner. Vi har også bred og lang erfaring fra Øst-Afrika og er eksperter på å sy sammen unike safaripakker. Våre kunder skal være sikre på at reisene vi lager er av høy kvalitet og er basert på kunnskap om destinasjonen. Vi planlegger ned til detaljnivå for at reisene skal inneholde ''det lille ekstra''. Vår kunnskap er din sikkerhet for å få en god og trygg reise. 
Videre i artikkelen vil du bli bedre kjent med vår safarispesialist David. Han har ansvar for å finne gode løsninger for alle våre safarigjester. I tillegg til David sin brede erfaring har vår fjellspesialist Andreas god kunnskap om Kilimanjaro og Uganda. Han har også vært på safari i Kenya og Tanzania flere ganger, og selv om han helst er på fjelltur i Himalaya eller på Kilimanjaro så har han også reist rundt på mange av resortene vi bruker langs Kenyakysten og på Zanzibar. 

Om meg
David Lilleheim fra Rogaland, gift med Kristin og sammen har vi tre livlige jenter. 
Barndommen ble tilbragt i Tanzania og Kenya. Til sammen har jeg bodd i Øst Afrika i 11 år. 
Jeg tok min utdannelse i Reiselivsledelse på Universitetet i Stavanger og har siden jeg fullførte jobbet med egne reiselivsprosjekter som reisebyrå, turoperatør, guide og drevet eget glampinghotell. 

Min erfaring
Antall ganger jeg har flydd til og fra Afrika har jeg mistet tellingen på for lenge siden. Jeg har guidet grupper i Tanzania, Kenya og Sør Afrika, men hovedsakelig er min spesialitet å skreddersy unike reiser til Kenya, Tanzania og Sør Afrika for familier, par og venner. 
Min erfaring lager de beste reisene basert på ønsket budsjett, behov og ønsker. I tillegg gir jeg gode råd for at reisen skal være unik for deg. 

Min drømmeferie
Min drømmeferie vil være å fly til Cape Town sammen med familien, leie en bil og kjøre rundt i Sør Afrika uten for mange planer og se hvor vi ender opp. Sør Afrika har mange skjulte skatter som man "tilfeldigvis" detter innom. Kanskje vi ender opp i Namibia, Botswana eller Mosambik, hvem vet.... Så snart jentene er store nok så setter vi oss på et fly sørover for å oppleve drømmereisen! 

Mine safarianbefalinger
Er man førstegangsreisende og safari er hovedmålet med reisen så vil jeg anbefale Kenya! Her finner man safariparker og opplevelser for hele familien. Vi skreddersyr for dem som ikke har kjempestort budsjett og for dem som ønsker å bruke litt ekstra på luksus. 
Fra Kenya kan man fly til utallige destinasjoner ved Det indiske Hav for å bade og slappe av. 
Min anbefaling er å ta kontakt med oss i Ekspedisjonsreiser så vil vi ut fra en samtale med deg kunne skreddersy en drømmereise for deg og familien! 

 


David sammen med Christo Brand som var Nelson Mandela sin venn og fangevokter. Vi kjenner Christo, og fikser gjerne et møte med han om du legger reisen innom Cape Town.