» TARANGIRE & ZANZIBAR - PERFEKT TIL KILIMANJARO

TARANGIRE & ZANZIBAR - PERFEKT TIL KILIMANJARO

  • Overblikk
Vil du kombinere en bestigning av Kilimanjaro med safari og badeferie på Zanzibar? Da er dette pakken for deg! Denne pakken kan selvsagt også skreddersys for de som ønsker å forlenge eller korte ned på programmet!

Dag 1: Ankomst Moshi 
Ved ankomst blir dere møtt av en hyggelig representant fra vår lokale partner i Tanzania og transportert til hotellet i Moshi. 

Overnatting: Weru Weru River Lodge

Dag 2: Første dag på safari
Etter en avslappende frokost, tar dere plass i safaribilen og kjører til Tarangire nasjonalpark. Her kjører dere rundt i safaribilen og leter etter dyr som elefanter, sjiraffer, sebraer, flodhester, gaseller, antiloper, løver, geparder, hyener, strutser, bøfler og mange flere spennende arter!

Overnatting: Tarangire Safari Lodge
Måltider: Frokost, lunsj og middag

Dag 3: Safari i Tarangire Nasjonalpark
Etter frokost kjører dere igjen inn i Tarangire for fulldags safari. Tarangire nasjonalpark er Tanzanias sjette største. Her møter dere alle de kjente afrikanske dyrene i storslagen natur med stor nonumentale baobab trær. Barken på baobab trærne er elefantenes favorittføde.  

Overnatting: Tarangire Safari Lodge
Måltider: Frokost, lunsj og middag

Dag 4: Til Zanzibar
Dere blir servert en en god frokost på lodgen, før dere klokken 09:00 setter kursen mot Arusha Airport hvor dere videre flyr til Zanzibar. Etter fantastiske dager på safari forsetter dere oppholdet med badeferie i Det indiske hav! Vel fremme på Zanzibar blir dere møtt av vår representant som tar dere med til resorten som skal være deres hjem de neste dagene. 

Resort: Diamonds Mapenzi Beach
Måltider: All Inclusive

Dag 5-7: Zanzibar
Krydderøya Zanzibar, også kjent som "Swahilikulturens vugge" byr på spennende historier, flotte mennesker og gode strandopplevelser. 
Her har indiske, arabiske og de afrikanske kulturene smeltet sammen i musikk, mat og språk. Nyt avslappende dager på stranden og bli med på spennende utflukter for å oppleve det øya har å by på. 

Overnatting: Diamonds Mapenzi Beach
Måltider: All inclusive 

Dag 8: Hjemreisen starter
Afrikaeventyret er slutt for denne gang og dere tar farvel til landet som har gitt dere unike opplevelser og minner for livet. 3 timer før flyavgang er det avreise fra resorten. 
Måltider: Frokost

PRIS FRA

Ønsker du pris på denne reisen? Send oss en uforpliktende forespørsel idag!

PRIS INKLUDERER

Safari

3 dager/2 netter safari i Tarangire Nasjonalpark

Måltider som beskrevet

Overnatting på dobbeltrom som beskrevet i program 

Privat engelsktalende safariguide

Privat safariutrustet Toyota Land Cruiser

Drikkevann i safaribilen
 

Zanzibar

Flybillett Arusha - Zanzibar

Transport fra/til flyplass

Overnatting som beskrevet i program

Måltider som beskrevet i program

Samme tur