» TARANGIRE & ZANZIBAR - PERFEKT TIL KILIMANJARO

TARANGIRE & ZANZIBAR - PERFEKT TIL KILIMANJARO

 • Overblikk
Vil du kombinere en bestigning av Kilimanjaro med safari og badeferie på Zanzibar? Da er dette pakken for deg! Denne pakken kan selvsagt også skreddersys for de som ønsker å forlenge eller korte ned på programmet!

Dag 1: Ankomst Moshi 
Ved ankomst blir dere møtt av en hyggelig representant fra vår lokale partner i Tanzania og transportert til hotellet i Moshi. 

Overnatting: Weru Weru River Lodge

Dag 2: Første dag på safari
Etter en avslappende frokost, tar dere plass i safaribilen og kjører til Tarangire nasjonalpark. Her kjører dere rundt i safaribilen og leter etter dyr som elefanter, sjiraffer, sebraer, flodhester, gaseller, antiloper, løver, geparder, hyener, strutser, bøfler og mange flere spennende arter!

Overnatting: Tarangire Safari Lodge
Måltider: Frokost, lunsj og middag

Dag 3: Safari i Tarangire Nasjonalpark
Etter frokost kjører dere igjen inn i Tarangire for fulldags safari. Tarangire nasjonalpark er Tanzanias sjette største. Her møter dere alle de kjente afrikanske dyrene i storslagen natur med stor nonumentale baobab trær. Barken på baobab trærne er elefantenes favorittføde.  

Overnatting: Tarangire Safari Lodge
Måltider: Frokost, lunsj og middag

Dag 4: Til Zanzibar
Dere blir servert en en god frokost på lodgen, før dere klokken 09:00 setter kursen mot Arusha Airport hvor dere videre flyr til Zanzibar. Etter fantastiske dager på safari forsetter dere oppholdet med badeferie i Det indiske hav! Vel fremme på Zanzibar blir dere møtt av vår representant som tar dere med til resorten som skal være deres hjem de neste dagene. 

Resort: Diamonds Mapenzi Beach
Måltider: All Inclusive

Dag 5-7: Zanzibar
Krydderøya Zanzibar, også kjent som "Swahilikulturens vugge" byr på spennende historier, flotte mennesker og gode strandopplevelser. 
Her har indiske, arabiske og de afrikanske kulturene smeltet sammen i musikk, mat og språk. Nyt avslappende dager på stranden og bli med på spennende utflukter for å oppleve det øya har å by på. 

Overnatting: Diamonds Mapenzi Beach
Måltider: All inclusive 

Dag 8: Hjemreisen starter
Afrikaeventyret er slutt for denne gang og dere tar farvel til landet som har gitt dere unike opplevelser og minner for livet. 3 timer før flyavgang er det avreise fra resorten. 
Måltider: Frokost

PRIS FRA

Ønsker du pris på denne reisen? Send oss en uforpliktende forespørsel idag!

PRIS INKLUDERER

Safari

3 dager/2 netter safari i Tarangire Nasjonalpark

Måltider som beskrevet

Overnatting på dobbeltrom som beskrevet i program 

Privat engelsktalende safariguide

Privat safariutrustet Toyota Land Cruiser

Drikkevann i safaribilen
 

Zanzibar

Flybillett Arusha - Zanzibar

Transport fra/til flyplass

Overnatting som beskrevet i program

Måltider som beskrevet i program

Samme tur
 • kultur-safari-zanzibar

  15
  Dager

  KULTUR, SAFARI & ZANZIBAR

  Opplev det beste av Tanzania i en og samme tur! Her får du et innblikk i kulturen, en fantastisk safari i to av verdens mest kjente nasjonalparker og en avslappet avslutning på vakre...

  Les mer

 • familiesafari-zanzibar

  13
  Dager

  FAMILIESAFARI I TANZANIA & ZANZIBAR

  Vil du ta familien med på et safarieventyr kombinert med standferie på eksotiske Zanzibar? Her får du oppleve tre forskjellige nasjonalparker i en og samme tur! 

  Les mer

 • tarangiresafari

  8
  Dager

  TARANGIRE & ZANZIBAR - PERFEKT TIL KILIMANJARO

  Vil du kombinere en bestigning av Kilimanjaro med safari og badeferie på Zanzibar? Da er dette pakken for deg! Denne pakken kan selvsagt også skreddersys for de som ønsker å...

  Les mer

 • de-fem-store-zanzibar

  13
  Dager

  DE FEM STORE & ZANZIBAR - BESTSELGER

  Drømmer du om å oppleve to av de mest kjente nasjonalparkene i verden? Her er det store sjanser for å se de fem store. Her er en spennende safari kombinert med et luksushotell...

  Les mer