Om oss

 

OM EKSPEDISJONSREISER
Ekspedisjonsreiser tilbyr reiseglade nordmenn muligheten til å oppleve den unike reiseopplevelsen. Vi har over 17 års erfaring med å tilrettelegge turer og opplevelsesreiser og vil være din rette partner når du planlegger ditt neste eventyr. 

Vi skreddersyr opplevelsesreiser og ekspedisjoner verden rundt for vennegjenger, kolleger, firmaer eller personer som ønsker å reise alene. Vi tilbyr også gruppeturer til flere av våre mest populære destinasjoner med norsk erfaren guide/reiseleder fra Ekspedisjonsreiser. Vår kunnskap og våre gode valg av lokale partnere er din garanti til en minneverdig og trygg reise.

Går du rundt med en drøm om et høyt fjell eller å besøke et nytt og spennende land? Ta kontakt med oss i dag og få et uforpliktende tilbud.
Vi ønsker deg velkommen som gjest hos Ekspedisjonsreiser.

ANDREAS FJELLANDSBØ ANTONSEN
Andreas er eier og daglig leder av Ekspedisjonsreiser. Andreas har brukt mye av de siste årene på å reise og oppleve verden, både høyt og lavt. Han bor i dag i Bergen, men er opprinnelig fra Husnes i Kvinnherad. Andreas har så langt besøkt over 40 land – mange av dem flere ganger. Andreas har et hjerte for høye fjell og lange turer. Han har flere bestigninger av Kilimanjaro og har god kjennskap til både Peru, Himalaya og Kaukasus. Andreas sin store eventyrlyst, evne til å finne gode løsninger og glede av å hjelpe andre med å realisere sine drømmer legger et godt grunnlag for at du skal få den beste opplevelsen når du skal ut å reise!


STEIN-ERIK TRÆLNES
Stein-Erik er eier av vårt søsterfirma Topp Afrika og er styreleder for Ekspedisjonsreiser. Stein-Erik er en av de personene i Norge som har besteget Mt. Kilimanjaro flest ganger. Med over 60 toppturer på Afrikas tak har han en unik kunnskap om fjellet. Han har vært guide for Turistforeninger, avisleserturer, fagtidsskrifter og vennegjenger. Stein-Erik fikk kjennskap til Afrika gjennom arbeidsopphold for den Norske stat i flere afrikanske land.

Stein-Erik har naturfaglig utdanning. Stein-Erik sine sterke egenskaper er kunnskap og formidling. Dette vil du som kunde ha stor glede av når du planlegger en reise til Afrika. Han vil til enhver tid vite hvor du vil få de beste opplevelsene.


DAVID LILLEHEIM
David er eier av vårt søsterselskap Topp Afrika. Etter å ha bodd 11 år i Kenya og Tanzania kan han så å si kalles afrikaner. David har bodd ved Lake Victoria, i Arusha, i Mbulu ikke langt fra Ngorongoro krateret, Serengeti og Nairobi. Dette har gitt David unik kunnskap om folk og kultur.
David snakker flytende Kiswahili. Hans kjennskap til kultur, tradisjoner og samfunnsforhold får dere nytte av i tilretteleggelsen av turer og som guide på gruppeturer. Her kommer dere virkelig bak turistfasaden. David er i tillegg reiselivsutdannet fra Universitetet i Stavanger. Han har også 4 års arbeidserfaring fra SAS på Stavanger lufthavn, Sola.